KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PETER_SAGAN"
Sagan egy centivel maradt le a Touron 2014. július 11. 20:17 Több szempontból is rendkívül izgalmas versenyt hozott a Tour de France 7. szakasza, a zöld trikós Peter Sagan (Cannondale) megérdemelte volna a győzelmet, de szó szerint egy hajszállal maradt le róla. A bikemag.hu beszámolója.
 
A szlovák bajnok sikere a Touron 2013. július 5. 18:31 A Cannondale-nek féltávnál sikerült leráznia a mezőnyről a legnagyobb sprintereket a Montpellier és Albi közötti 205 kilométeres szakaszon, így a klasszikus mezőnyhajrá elmaradt, és tálcán kínálta magát az etapgyőzelem a csapat szlovák bajnok sztárja, a zöld trikós Peter Sagan számára, aki nem hagyta ki a nagy lehetőséget. Egy kanyarban ugyan kisodródott ugyan a hajrá kezdetén, de így is kitudott bújni John Degenkolb árnyékából a végén. Alább a bikemag.hu beszámolója a 100. Tour hetedik szakaszáról.
 
Hatalmas meglepetéssiker a 66. Vueltán 2011. szeptember 11. 17:59 Talán kijelenthetjük, hogy óriási meglepetésre, a spanyol Juan José Cobo nyerte a 66. Spanyol Kerékpáros Körversenyt, a zárószakaszon pedig az élete első háromhetesét teljesítő 21 éves szlovák bajnok, Peter Sagan szerezte meg harmadik győzelmét.
 
Sagan nyert, de Nibali is örülhet 2011. augusztus 25. 17:55 A szlovák Peter Sagan nyerte a Vuelta a Espana csütörtöki, 6. szakaszát, az összetettben továbbra is a francia Sylvain Chavanel áll az élen. Az Úbeda és Córdoba közötti 185,7 km-es etap igazi nyertese azonban a címvédő Vincenzo Nibali.
 
Lengyel Kör: ketten csaptak a levegőbe! 2011. augusztus 6. 23:16 Izgalmasra sikerült Közép-Európa legjelentősebb kerékpárversenyének, a Lengyel Körnek a végjátéka, ugyanis a szlovák Peter Sagan iszonyú szoros küzdelemben, időjóváírással szerezte meg az összetett győzelmet, miután második lett ma a negyedik szakaszát nyerő német Marcel Kittel mögött.
 
Fordulat a Lengyel Körverseny vége előtt 2011. augusztus 6. 10:40 Az ír Daniel Martin egy iszonyúan embert próbáló emelkedő befutó végén győzött a Lengyel Körverseny 6. szakaszának végén, ahol a sárga trikós Peter Sagan nem tudta tartani a lépést a Garmin-Cervelo versenyzőjével, s így elveszítette a vezetést az összetettben is.
 
Sorozatok körversenye: Sagan duplázott! 2011. augusztus 5. 09:36 Úgy tűnik, az idei Lengyel Körverseny a sorozatokról szól, Marcel Kittel mesterhármasa után most a szlovák Peter Sagan szerezte sorozatban második győzelmét, az ötödik, zakopanei szakaszon.
 
Lengyel Kör: Sagan Gilbert-módra nyert 2011. augusztus 3. 20:23 A szlovák bajnok, Peter Sagan „Gilbert-i magasságokba” emelkedett a Lengyel Körverseny 4. szakaszán, megtörve a német sprinter, Marcel Kittel eddigi egyeduralkodását, és sikerének köszönhetően az összetettben is átvette a vezetést Közép-Európa legrangosabb viadalán.
 
Sagan Gilbert-stílusban nyert Lengyel 2011. augusztus 3. 20:20
 
A sprinter-sztár szökött Kaliforniában! 2011. május 20. 07:27 Nem akárki próbált szerencsét a Kaliforniai Körverseny 5. szakaszán, a háromszoros világbajnok Oscar Freire küzdött egyedül a mezőny ellen a végjátékban!
 
Következő »