KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PASTOR_MALDONADO"
F1: elkelt az egyik ülés 2012-re 2011. december 2. 14:23 Kimi Räikkönenre nem volt pénz, viszont az erős szponzori háttérrel rendelkező Pastor Maldonado jövőre is a Williams-csapat tagja lesz. Ezt az F1-es istálló jelentette be pénteken.
 
Sokba kerül az újabb motorcsere 2011. november 1. 17:20 Pastor Maldonado az idei olyan versenyző, akit meg kell büntetnie a motorszabály miatt a Nemzetközi Automobil-szövetségnek! A Williams venezuelai pilótája ugyanis kimerítette a limitet, így jövő vasárnap tíz rajthelyes büntetést kell elviselnie.
 
F1, Belga GP: Hamilton megúszta... 2011. augusztus 27. 18:28 A Sportfelügyelő-bizottság szombaton késő délután úgy döntött, nem sújtja büntetéssel Lewis Hamiltont a Belga Nagydíj időmérő edzésének második szakasza utáni cselekedete miatt. Az illetékesek ugyan megrovásban biztosították a 2008-as világbajnokot, viszont a kakaskodásban vétkesnek talált Pastor Maldonadóra öt rajthelyes büntetést szabott ki.
 
Az eső és a Mercedes volt az úr … 2011. március 12. 17:37 Pocsék időjárási körülmények között fejeződött be Barcelonában az F1-es előidény: az esőáztatta pályán mindössze öten próbálkoztak, de Fernando Alonso és Michael Schumacher, vagyis a száguldó cirkusz kétszeres, illetve hétszeres világbajnoka nem ment mért kört. A nap legjobbja a szintén mercedeses Nico Rosberg volt.
 
Venezuelai főszponzor a Williamsnél 2011. január 15. 12:22 Venezuela állami olajtársasága (PDVSA) lett a Formula-1-ben versenyző Williams istálló főszponzora. Az erről szóló hosszútávú megállapodást pénteken jelentette be a dél-amerikai ország elnöke, Hugo Chávez azt követően, hogy a Williamshez írt alá, s ezzel a csapat hivatalos pilótájává lépett elő Pastor Maldonado venezuelai autóversenyző.
 
F-1: venezuelai újonc 15 millióért 2010. december 2. 09:46 Bő két héttel az idei világbajnokság befejezését követően eldőlt, ki lesz Rubens Barrichello új társa a Williams-csapatnál. A német Nico Hülkenberg helyére Pastor Maldonado került, aki nemrég Abu-Dzabiban már tesztelte is az istálló autóját.