KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ORA_HOTELS"
Contadorral kezdenek a magyar profik? 2011. november 10. 10:05 A háromszoros Tour-győztes, Alberto Contador és a tavalyi Vueltát megnyerő Vincenzo Nibali is jelezte részvételi szándékát Dél-Amerika egyik legjelentősebb profi kerékpárversenyén, a Tour de San Luis viadalon, ahol a tervek szerint a magyar bejegyzésű kontinentális gárda, az Ora Hotels is részt kíván venni.
 
Lovassy Krisztián Kaliforniában 2011. november 7. 08:41 A remek szezont maga mögött hagyó Lovassy Krisztián - aki két hete kezdte el az edzéseket a jövő évi szezonra - ma reggel elutazott Kaliforniába, ahol egész télen készül majd.
 
Az Ora Hotels továbbra is Magyarországon 2011. október 28. 07:31 Az Ora Hotels szállodalánc továbbra is mint fő szponzor marad az egyetlen magyar bejegyzésű kontinentális csapat mögött, ezzel segítve a magyar kerékpárosok felkészülését az Olimpiára.
 
Kontinentális csapatunk lezárta 2011-et 2011. október 15. 09:02 Véget ért az idei szezon az egyetlen magyar bejegyzésű kontinentális csapat, az Ora Hotels - Carrera kerekesei számára. A magyar, olasz és argentin bringásokból álló alakulat 32 Europe Tour és egy America Tour viadalon álltak rajthoz. A mozgalmas évet, a sportigazgató, Stubán Ferenc értékeli:
 
Magyar versenyzők Pantani emlékversenyén 2011. szeptember 29. 17:16 Október elsején, szombaton a Memorial Marco Pantani UCI 1.1-es kategóriájú Europe Tour viadalon áll rajthoz az egyetlen magyar kontinentális csapat, az Ora Hotels-Carrera soraiban öt magyar kerekessel.
 
Az Ora Hotels a hármascsapat bajnok 2011. szeptember 18. 17:34 Kontinentális kerékpáros csapatunk, az Ora Hotels-Carrera versenyzői nyerték ma Balmazújvárosban a hármas csapat országos bajnokságot.
 
Az utolsó Ora Hotels-edzés a vb előtt 2011. szeptember 15. 11:48 Világbajnoki felkészülésének utolsó nehéz edzésén vett részt a minap Lovassy Krisztián az Ora Hotels-Carrera együttesével, a jövő heti koppenhágai mezőnyverseny előtt, miközben a vb-re kapott Close2 karbon kerékszetteket is tesztelte.
 
Promózik az Ora Hotels-Carrera - videó 2011. szeptember 7. 18:57 A Bringahíradó közreműködésével készült el hazánk egyetlenen UCI-continental – profi harmadosztályú – országúti kerékpáros csapata, az Ora Hotels-Carrera bemutatkozó klipje. A gárda komoly tervekkel készül 2011 végére és a következő szezonra, amihez komoly támogatásra van szükségük, ezért is tartotta fontosnak Stubán Ferenc sportigazgató a csapathoz méltó promóciós anyagok elkészítését.
 
Cziráki helyt állt az olasz Bergamascán 2011. szeptember 5. 15:00 Az Ora Hotels-Carrera versenyzője, Cziráki István tisztesen helytállt egy nagyon nehéz négynapos olasz profi kerékpárversenyen, az UCI 2.1 kategóriás Settimana Ciclistica Lombarda by Bergamasca-n.
 
Az Ora Hotels a Zágráb-Ljubljanán 2011. augusztus 29. 11:09 Stubán Ferenc sportigazgató beszámolója az Europe Tour sorozatba tartozó 1.2-es Zágráb-Ljubljana versenyről, ahol az Ora Hotels Carrera magyar sora is rajthoz állt:
 
Következő »