KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NEW_ORLEANS_SAINTS"
Eltiltották a Super Bowl-győztes edzőt 2012. március 21. 21:32 Illegális prémiumrendszer működtetése miatt tiltották el az amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New Orleans Saints vezetőedzőjét, Sean Paytont, akivel 2009-ben bajnoki címet nyertek a Szentek.
 
Meccs közben sérült meg az edző - videó 2011. október 17. 10:56 Súlyosan megsérült Sean Payton, a profi amerikaifutball-bajnokságban szereplő New Orleans Saints vezetőedzője, miután egy ütközés nyomán saját játékosa, a 118 kilós Jimmy Graham rázuhant a bal lábára. A Super Bowl-győztes trénert hosszasan ápolták a vonal mellett, később kiderült, csonttörést és szalagszakadást szenvedett, ráadásul a csapata végül 26-20-ra kikapott a Tampa Bay Buccaneerstől.
 
Parádéval indult az új NFL-szezon 2011. szeptember 9. 10:23 VIDEÓ! A 2009-es és a 2010-es bajnok kivételesen nagyszerű mérkőzésével vette kezdetét a legújabb NFL-idény, az amerikai focisták kitettek magukért: a Green Bay Packers 42-34-re verte meg odahaza a tavalyelőtti győztes New Orleans Saints csapatát. És ez mind semmi!
 
NFL: búcsúzott a két Super Bowl-csapat 2011. január 9. 10:53 Nem ismétli meg tavalyi nagydöntős szereplését a címvédő New Orleans Saints és a Super Bowl másik résztvevője, az Indianapolis Colts, miután mindkét csapat búcsúzni kényszerült a szombati Wild Card-körben. Előbbit a rájátszás leggyengébb csapatának tartott Seattle Seahawks gyűrte le, utóbbit a tavalyi AFC-döntőben éppen Payton Manningék ellen elvérző New York Jets ütötte ki az utolsó pillanatokban szerzett mezőnygóllal.
 
Kitüntették a Super Bowl hősét 2010. december 1. 09:54 A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) idei döntőjében, azaz a Super Bowlon győztes New Orleans Saints irányítóját, Drew Breest választotta az év sportemberének a Sports Illustrated című lap
 
Super Bowl: árvíz után is van élet! 2010. február 8. 09:40 VIDEÓVAL: nézd meg az összefoglalót! Történelmet írt a New Orleans Saints, amely fennállása első Super Bowl-győzelmét aratta az NFL idei nagydöntőjében. A Szentek több mint négy esztendővel a Katrina hurrikán pusztítását követően 31-17-re verték a Pat Manning vezette Indianapolis Coltsot. Az összecsapás legértékesebb játékosának járó MVP-trófeát Drew Brees vehette át, aki fantasztikus teljesítményt nyújtott a Saints soraiban. A mérkőzést egyébként éppen Manning hibája döntötte el.
 
400(!) millióért fogadott a Super Bowlra 2010. február 6. 10:30 Döbbenetes összeget kockáztat a pókerlegenda, Phil Ivey a vasárnapi Super Bowlon, a legjobban várt tengerentúli sporteseményen.
 
New Orleans-Indianapolis az NFL-döntőben 2010. január 25. 09:09 VIDEÓ: nézd meg a Saints és a Colts győzelmét! Fennállása első bajnoki döntőjére készülhet a New Orleans Saints az amerikai futballbajnokságban (NFL), miután fantasztikus izgalmak közepette, hosszabbításban 31-28-ra legyőzte a Minnesota Vikings csapatát. Az AFC döntőjében az Indianapolis Colts 30-17-re verte a New York Jetset. A finálét február 7-én, Miamiban rendezik.
 
Ketten még hibátlanok az NFL-ben 2009. december 14. 10:23 A New Orleans Saints Atlantában, az Indianapolis Colts odahaza, a Denver ellen szerezte meg idei 13. győzelmét az amerikai futball-bajnokságban. A két együttes az idei szezonban mindent vitt, eleddig senki nem tudta őket legyőzni. A jó mellett rossz sorozatok is akadnak: sorozatban egyaránt ötször kapitulált a bajnoki címvédő Pittsburgh, a Tampa Bay és a St. Louis.
 
A címvédő legyőzése elég a playoffhoz? 2008. december 15. 10:07 Az utolsó pillanatokban dőltek el a tengerentúli profi amerikai futball-liga (NFL) alapszakaszának 15. mérkőzései. Az AFC Keleti csoportjának mindhárom élen álló tagja nyert, így még nyitott a kérdés a rájátszást illetően. A Pittsburgh Baltimore-i győzelmével már biztos továbbjutó, sőt, a rájátszás első hetén pályára sem kell lépniük.
 
Következő »