KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NAIRO_QUINTANA"
Kiszállt a Vuelta-favorit - videó 2014. szeptember 3. 16:31 A keddi horrorbukás után elindult ugyan a szerdai, 11. szakaszon, de 20 kilométer után ismét aszfaltot fogott, és feladta a Vueltát a viadal egyik fő favoritja, a kiváló hegyi specialista, Nairo Quintana. Kulcscsonttörést szenvedett.
 
Quintana révbe ért, kolumbiai mámor 2014. június 1. 21:46 „Majdnem hazai siker” született a Giro d’Italia zárószakaszán, Trieszt városában, az összetettben pedig a kolumbiai Nairo Quintana természetesen megőrizte a Maglia Rosát. A bikemag.hu beszámolója.
 
Quintana a fellegekben, Rogersé az etap 2014. június 1. 11:10 Nem hozott parázs csatát a Giro d’Italia utolsó hegyi szakasza, a rózsaszínű trikó sorsa eldőlt, Nairo Quintanának csak be kell futnia a mezőnnyel és elmondhatja majd magáról, hogy élete első Giro d’Italiáját megnyerte.
 
Nem találnak fogást a rózsaszín trikóson 2014. május 29. 22:17 A Maglia Rosa-t viselő Nairo Quintana-n nem tudtak fogást találni az összetett ellenfelek, egy korábbi rózsaszínű trikós, Cadel Evans viszont bajba került a Giro d’Italia 18. szakaszának hegyi befutóján. A bikemag.hu csütörtöki beszámolója.
 
Borult a Giro összetettje a hóesésben! 2014. május 27. 19:07 A havas hegyóriások szakasza a várakozásoknak megfelelően alaposan átírta a Giro d’Italia összetettjét, őrségváltás történt az élen, már egy másik kolumbiai, Nairo Quintana vezet, aki agyonverte a mezőnyt, kihasználva a Stelvión támadt "zűrzavart" az extrém időjárás közepette. Rigoberto Uran több mint négy percet kapott tőle, Cadel Evans közel öt perc hátránnyal ért be...