KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MOHAMED_BIN_HAMMAM"
Bin Hammam nem nyugszik bele 2011. november 22. 15:55 Ismét a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul Mohamed Bin Hammam katari sportvezető, akit örökös eltiltással sújtott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), mivel bizonyítottnak látta, hogy elnökjelöltként a FIFA májusi, tisztújító közgyűlése előtt voksokat próbált vásárolni győzelme érdekében.
 
Marad az életre szóló eltiltás 2011. szeptember 15. 19:19 A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) csütörtökön elutasította a katari Mohamed Bin Hammam fellebbezését, amelyet a sportág ázsiai szövetségének volt elnöke az életre szóló eltiltása miatt nyújtott be még augusztusban.
 
Örökre eltiltották a FIFA elnökjelöltjét 2011. július 23. 20:12 A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) örökre eltiltotta Mohamed Bin Hammamt, a szervezet korábbi elnökjelöltjét. Így múlik el a világ dicsősége...
 
Blatter: Krízis? Milyen krízis? 2011. május 30. 19:08 Tovább gyűrűzik a FIFA berkein belüli botrány! Hétfőn délelőtt Jack Warner, a FIFA felfüggesztett alelnöke egy e-mailt lobogtatott, amelyben az áll, a szintén eltiltott Mohamed Bin Hammam megvásárolta a 2022-es katari vb-rendezést. A levelet maga Jerome Valcke, a szervezet főtitkára írta, ezt maga ismerte el. Sepp Blatter sajtótájékoztatót tartott hétfőn, de csak burkoltan üzent, nincs veszélyben 11 év múlva rendezendő esemény. A svájci sportvezető kijelentését, miszerint nincs krízis, többen kinevették a teremben.
 
Folytatódik a belső háború a FIFA-nál 2011. május 30. 09:49 Villámgyorsan zajlanak az események a FIFA-nál, amelynek hitelessége a folyamatosan napvilágot látó kínos hírek és Sepp Blatter elnök vezetésével egyre inkább megkérdőjelezhető.
 
Sepp Blatter tisztázta magát 2011. május 29. 20:23 Joseph Blatter elnököt tisztázta, míg a szerdai tisztújító közgyűlés előtt három nappal az elnökjelöltségtől visszalépett Mohamed Bin Hammamot ideiglenesen felfüggesztette vasárnap a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) etikai bizottsága.
 
Bin Hammam nem lesz FIFA-elnök! 2011. május 29. 14:33 A megvesztegetéssel gyanúsított katari Mohamed Bin Hammam vasárnap visszavonta jelöltségét a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjára.
 
FIFA-elnöki harc az MLSZ kegyeiért 2011. április 20. 15:22 Megérkezett a Magyar Labdarúgó-szövetségbe (MLSZ) Joseph Blatternek, a nemzetközi szövetség (FIFA) újraválasztásért harcoló elnökének, valamint kihívójának, Mohamed Bin Hammamnak a levele, amelyben ismertetik programjukat a június elsejei szavazás előtt. Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke, nemzetközi igazgatója az MTI érdeklődésére szerdán elmondta: a két levél már ott van a szövetségben.
 
Megtörnék Blatter 13 éves uralmát 2011. március 18. 14:33 Az Ázsiai Labdarúgó-szövetség (AFC) elnöke, Mohamed Bin Hammam pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy megpályázza a FIFA elnöki posztját.
 
Az angolok kicsinálnák Blattert 2011. március 8. 10:28 Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) megelégelte Sepp Blatter működését, és nem támogatja, hogy negyedszerre is megválasszák a FIFA elnökének.