KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MICHELISZ_NORBERT"
Michelisz marad a Zengő Motorsportnál 2015. február 13. 13:28 Az idei szezonban is a Zengő Motorsport pilótája lesz a túraautó-világbajnokságban (WTCC) tavaly negyedik helyen végző Michelisz Norbert.
 
Michelisz top hatban a Hungaroringen 2014. május 4. 19:16 Michelisz Norbert a tizedik helyen ért célba a túraautó-világbajnokság (WTCC) magyarországi versenyhétvégéjének vasárnapi második futamán a Hungaroringen.
 
Michelisz a legnépszerűbb sportolónk 2013. december 11. 13:28 Először lesz külföldi díjazott a Sportcsillagok Gálaestjén, amelynek közönségszavazásán - akárcsak az elmúlt két évben - ismét Michelisz Norbert bizonyult a legnépszerűbbnek.
 
Michelisz futamgyőztes Szuzukában 2013. szeptember 22. 13:22 Michelisz Norbert az első helyen végzett a túraautó-világbajnokság szuzukai versenyének első futamán, vasárnap. A második futamon sajnos korán kiesett.
 
Michelisz célja a dobogó Japánban 2013. szeptember 19. 09:34 A FIA Túraautó-világbajnokság két héttel az amerikai forduló után Japánba látogat. A Formula-1-es közvetítésekből jól ismert szuzukai aszfaltcsík rövidített, 2243 méter hosszú verzióján mérhetik össze tudásukat a versenyzők. A 12 állomáson megrendezésre kerülő világbajnoki sorozat az utolsó, ázsiai szakaszához érkezett. Először Japán, majd Kína és végül Makaó fogadja a FIA WTCC 2013-as mezőnyét.
 
Újra Kaliforniában hasíthat Michelisz 2013. szeptember 6. 09:37 Öt hetes szünetet követően az Egyesült Államokban, Sonomában folytatódik a 2013-as Túraautó-világbajnoki sorozat. A világbajnoki mezőny második alkalommal látogat a kaliforniai versenypályára, ahol a tavalyi évben Michelisz Norbert a legeredményesebb versenyhétvégéjét zárta a szezonban. A Zengő Motorsport versenyzője az első futamon a harmadik, a második versenyen a második pozícióban végzett.
 
Michelisz a 2. helyről indul 2013. május 4. 17:10 Michelisz Norbert a második helyen zárta a túraautó-világbajnokság (WTCC) Hungaroringen zajló fordulójának szombati időmérő edzését, így a vasárnapi első futamon ebből a pozícióból vághat majd neki a 12 körös versenynek.
 
WTCC: „Norbi most a helyi hős” 2013. május 1. 17:37 Csapatfőnöke bízik abban, hogy Michelisz Norbert - aki tavaly a privát versenyzők között a legjobb volt - a túraautó-világbajnokság (WTCC) mindkét hétvégi magyarországi futamán az első tízben végez majd, a Hungaroringen.
 
Michelisz dobogós lett Szlovákiában! 2013. április 28. 20:37 Michelisz Norbert idei legjobb eredményét elérve a harmadik helyen végzett vasárnap a túraautó-világbajnokság (WTCC) szlovákiai versenyének első futamán.
 
Nem jött össze a dobogó Michelisznek 2012. június 3. 21:19 Kedvező előjelekkel várta a Zengő Motorsport a túraautó-világbajnokság hetedik állomásának versenyeit, ugyanis mindkét versenyzőjük kiválóan szerepelt a szombati időmérő edzésen. Mindkét futamra jutott egy magyar a második sorba, azonban most nem sikerült dobogóra váltani az ígéretes rajthelyeket. Michelisz Norbert egy 4. és egy 10. hellyel tovább gyarapította világbajnoki pontjait, Wéber Gábor számára nem sikerült a pontszerzés Portimaoban.
 
Következő »