KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MATEJA_KEZSMAN"
Hongkongba igazolt a Chelsea ex-csatára 2011. január 20. 11:45 Bizarr helyen folytatja pályafutását a szerb labdarúgás legendás támadója, Mateja Kezsman. A 49-szeres válogatott játékos ugyanis Hongkongban folytatja pályafutását, szerződést kötött a South Chinával.
 
Ingyen igazolható a szerb csatárcsillag 2010. november 3. 17:09 A Paris Saint-Germain labdarúgóklub azonnali hatállyal felbontotta a szerb válogatott csatár Mateja Kezsman szerződését.
 
Szerb gólvágót vettek Husztiék 2009. augusztus 30. 21:23 A PSG szerb válogatott támadója, Mateja Kezsman az év hátralévő részét a Zenit Szentpétervár együttesében tölti - erősítette meg az orosz klub vasárnap délután.
 
Kezsman meccs közben földhöz vágta mezét 2009. február 5. 15:04 VIDEÓVAL! Lecserélése közben dobta el a Paris Saint Germain mezét Mateja Kezsman a Bordeaux elleni francia Ligakupa-mérkőzésen. A szerb válogatott labdarúgó gyorsan rájött, hogy rossz fát tett a tűzre, és már közvetlenül a mérkőzés után a szurkolók bocsánatáért esedezett. Tettét nem mindenki fogadta kitörő örömmel, sőt a vezetőedző, Paul Le Guen elfogadhatatlannak tartja játékosa tettét.