KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAKKABI_HAIFA"
A Makkabi nyerte az Euroligát 2014. május 19. 11:02 A Makkabi Tel Aviv nyerte a férfi kosárlabda Euroligát, a milánói négyes döntő vasárnapi fináléjában hosszabbítás után legyőzte a Real Madridot. A spanyol bajnoki címvédő már a nyolcadik európai kupadöntőjét veszítette el.
 
Pillangó vert tanyát a riporternőn! 2010. november 11. 14:33 Egy méretes pillangó "támadta" meg a Makkabi Haifa-Hapoel Tel-Aviv izraeli rangadó helyszínéről közvetíti riporternőt a Sport 5 televízió élő adásában. Tanyát vert a hölgy vállán, aki nagy lelkesedésében észre sem vette ezt, majd amikor a műsorvezetők szóltak neki, alaposan megrémült. A stúdióban röhögőgörcsöt kaptak. A hétfői meccset a Hapoel nyerte 2-0-ra. Nézd meg a videót!
 
Nyolc gólt lőtt Juhászéknak a Lyon 2009. augusztus 25. 22:53 Két meccsen nyolc gólt lőtt Juhász Roland csapatának, a belga bajnok Anderlechtnek a francia Lyon együttes a Bajnokok Ligája rájátszásában. A visszavágón Lisandro López triplájával 3-1-re nyertek a franciák. Kettős győzemmel jutott a csoportkörbe az Atlético, a Makkabi, a Zürich is, akárcsak a magyar bajnok Debrecen.
 
Hihetetlen feltámadás a BL-ben! 2009. augusztus 4. 23:06 Drámaibbnál drámaibb csaták jellemezték a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének keddi játéknapját, ahol a legnagyobb csodát a Makkabi Haifa produkálta: az izraeliek negyedóra alatt háromgólos hátrányba kerültek, de végül megfordították a meccset és kiharcolták a továbbjutást. Döntő párharcot vívhat a főtáblára jutásért a Sporting, a Panathinaikosz, a Red Bull Salzburg, és az Anderlecht is.