KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LENGYEL_KORVERSENY"
Lengyel Kör: ketten csaptak a levegőbe! 2011. augusztus 6. 23:16 Izgalmasra sikerült Közép-Európa legjelentősebb kerékpárversenyének, a Lengyel Körnek a végjátéka, ugyanis a szlovák Peter Sagan iszonyú szoros küzdelemben, időjóváírással szerezte meg az összetett győzelmet, miután második lett ma a negyedik szakaszát nyerő német Marcel Kittel mögött.
 
Fordulat a Lengyel Körverseny vége előtt 2011. augusztus 6. 10:40 Az ír Daniel Martin egy iszonyúan embert próbáló emelkedő befutó végén győzött a Lengyel Körverseny 6. szakaszának végén, ahol a sárga trikós Peter Sagan nem tudta tartani a lépést a Garmin-Cervelo versenyzőjével, s így elveszítette a vezetést az összetettben is.
 
Sorozatok körversenye: Sagan duplázott! 2011. augusztus 5. 09:36 Úgy tűnik, az idei Lengyel Körverseny a sorozatokról szól, Marcel Kittel mesterhármasa után most a szlovák Peter Sagan szerezte sorozatban második győzelmét, az ötödik, zakopanei szakaszon.
 
Lengyel Kör: Sagan Gilbert-módra nyert 2011. augusztus 3. 20:23 A szlovák bajnok, Peter Sagan „Gilbert-i magasságokba” emelkedett a Lengyel Körverseny 4. szakaszán, megtörve a német sprinter, Marcel Kittel eddigi egyeduralkodását, és sikerének köszönhetően az összetettben is átvette a vezetést Közép-Európa legrangosabb viadalán.
 
Sagan Gilbert-stílusban nyert Lengyel 2011. augusztus 3. 20:20
 
Mesterhármas, sprint nyolcvannal – videó 2011. augusztus 3. 09:20 A német Marcel Kittel megállíthatatlan a Lengyel Körversenyen, a harmadik szakaszon, az év egyik leggyorsabb sprintbefutóján sem talált legyőzőre, amikor is a bringások közel nyolcvan kilométeres sebességre gyorsultak fel az enyhe lejtőt követő célegyenesben…
 
Az exvilágbajnok bukott Lengyelországban 2011. augusztus 2. 09:18 Egy 23 éves német bringás tündöklésével kezdődött Közép-Európa legnagyobb – a WorldTour sorozatba tartozó – körversenye Lengyelországban, Marcel Kittel két szakaszt is nyert egymás után.
 
Egy "nyeretlen" ír első ProTour győzelme 2010. augusztus 7. 20:44 Egy fiatal ír, a 23 éves Daniel Martin élete eddigi legnagyobb sikerét, és első ProTour győzelmét érte el a mai napon véget érő Lengyel Körversenyen, melynek utolsó, 7. szakaszát Andre Greipel nyerte.
 
Szóló siker és célba esés - videón! 2010. augusztus 6. 21:17 A fiatal holland tehetség, a Giro d’Italián is remekül hajtó Bauke Mollema nyerte a Lengyel Körverseny, Oswiecim és Terma Bukowina Tatrz közötti szakaszát, szökést követően. A mögötte az összetettért küzdő szlovén Grega Bole ritkán látható módon, szó szerint beesett a célba a 3. helyen…
 
Ismét új sárga trikós, Bodrogi javított 2010. augusztus 5. 21:10 Döntő szakasz volt az ötödik a Lengyel Körversenyen, 5 első kategóriás emelkedővel, hegyi befutóval. A legjobb formában az ír Daniel Martin versenyzett, aki összetettben is átvette a vezetést.
 
Következő »