KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KISS_PAL_TAMAS"
Elmaradt a magyar bravúr Valenciában 2011. június 26. 12:10 A 16. helyről rajtoló Kiss Pál Tamás három pozíciót javítva a 13. lett a GP3-as kategóriában a valenciai Európai Nagydíjon. Az egyszeres futamgyőztes magyar autóversenyző így nem szerzett pontot Spanyolországban.
 
Párbajra hívták Micheliszt 2011. június 8. 12:37 Rendhagyó napon van túl a magyar autósport két fenegyereke. A GP3 barcelonai futamgyõztes Kiss Pál Tamás és Michelisz Norbert, aki múlt hétvégén a Hungaroringen megrendezett WTCC futamon a dobogó második fokára állhatott, kipróbálták a leggyorsabb utcai autóként számon tartott Ariel Atom autót.
 
Remek magyar diadal a Spanyol Nagydíjon 2011. május 22. 12:11 Az autósport magyar rajongói ünnepelhetnek: a Formula-1-es világbajnokság egyik betétversenyének számító vasárnapi GP3-as futamot ugyanis Kiss Pál Tamás nyerte a Barcelona melletti montmelói pályán!
 
Bronzérmes lett a magyar autós tehetség 2010. október 12. 10:18 Harmadik helyen végzett összetettben a brit Formula-Renault 2000-es bajnokságban Kiss Pál Tamás, a Hell Racing Team versenyzője. Ez történelmi sikernek számít, hiszen korábban még egy magyar pilóta sem tudott ilyen eredményt elérni. Teljesítményére több csapat is felfigyelt, így ezen a héten a különböző istállók meghívásának tesz eleget, amikor tesztel a Formula-3-as, illetve a GP-3-as kategóriákban.
 
Hazai pályán is villogna a magyar tini 2010. június 29. 16:12 Fernando Alonso, Heikki Kovalainen és Robert Kubica nyomdokain halad ezen a hétvégén a magyar autóversenyzés egyik nagy reménysége, Kiss Pál Tamás. A Formula-1 egyik legfontosabb előiskolájának számító brit Formula-Renault 2.0 bajnokság éllovasa ugyanis rajthoz áll a hétvégén a Hungaroringen a World Series by Renault soron következő nagydíján. A magyar szurkolók idén csak most láthatják hazai pályán a 19 éves miskolci fiatalembert.
 
Ismét remekelt és nyert a magyar tini 2010. június 9. 10:05 Az Oulton Parkban is parádés teljesítményt nyújtott Kiss Pál Tamás, aki összetettben immár 18 pontos előnnyel vezeti a Brit Formula-Renault sorozatot. A magyar versenyző a legutóbbi nagydíjon harmadik és első helyen ért célba a Formula-1 egyik legfontosabb előiskolájának tartott bajnokságban, természetesen ismét kivívta a csapatvezetés elismerését.
 
Kimi és Hamilton nyomában a magyar tini 2010. május 4. 13:19 Lassan elfogynak a jelzők, Kiss Pál Tamás ugyanis folyamatosan szállítja a kiváló eredményeket a Formula-1 egyik legjobb "előkészítő iskolájának" számító Brit Formula Renault-bajnokságban. A miskolci tehetség ezúttal a legendás Brands Hatchben állt rajthoz és végzett a második helyen, egy nappal érettségije előtt!