KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KEVIN_PAUWELS"
Cyclocross a legendás Koppenbergen 2011. november 1. 20:12 A belga Kevin Pauwels győzelmével vette ma kezdetét a világkupához és a Superprestige-hez hasonlóan rangos cyclocross-sorozat, a GVA-Trophy.
 
Pauwels eltalpalt a defektelő Stybartól 2011. október 23. 23:15 Egy hosszú szólót követően a belga Kevin Pauwels nyerte a cyclocross világkupa második állomását a csehországi Taborban, amivel az összetettben is átvette a vezetést honfitársa, Sven Nys előtt.
 
Videón az év legszorosabb krosszversenye 2011. február 5. 19:21 Óriási versenyt hozott a belgiumi GVA-sorozat utolsó előtti futama, a Krawatencross, öten küzdöttek egymással az utolsó körben is, és a cél előtt száz méterrel is háromesélyes volt még a küzdelem…
 
Belga párbaj a 7. krossz-világkupán 2011. január 16. 19:02 Belga párbajt hozott a cyclocross világkupa 7. állomása a franciaországi Pont Chateau városában, hozzátéve, hogy a cseh Zdenek Stybar a vb-csúcsforma időzítés miatt nem vett részt a versenyen.
 
Videón a gyors, izgalmas krossz-futam 2010. november 21. 08:56 A szezon egyik legizgalmasabb krossz-csatáját hozta – a világkupa és a Superprestige mellett – a harmadik legrangosabb cyclocross-versenysorozat, a GVA (Gazet van Antwerpen) Trophy harmadik, a belgiumi Hasselt városában rendezett futama.