KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KARACS_ATTILA"
Gary Goodridge a Tatár-járás áldozata 2008. november 22. 23:53 A küzdősportok várva várt szombat esti gáláján, a Super GP-n Németh „Tatár” Gábor legyőzte nagynevű riválisát, a kanadai Gary Goodridge-et Budapesten, a Körcsarnokban. Találkozójuk tétje pedig a King of the Ring szervezet MMA világbajnoki címe volt. Karacs Attila emlékezetes diadalt aratott az amerikai Jeff Ford ellen, a thai-box szabályrendszerben rendezett, háromszor három percesre tervezett háborúnak a magyar K1-király már az első menetben véget vetett. A Hungarian All Stars SE rendezésből jelesre vizsgázott.
 
Super GP: világsztárok Budapesten 2008. november 2. 11:14 Nemcsak a nevében lesz szuper a november 22-i gála Budapesten, a Körcsarnokban, a parádés szereposztás garantálja az igazi csemegét a küzdősportok szerelmeseinek. A sikert egyik mérkőzésen sem adják ingyen, a Super GP-n minden egyes kategóriában a nemzetközi elittel méreti meg magát a hazai élvonal. A szervező a Hungarian All Stars, jegyek elővételben hattól tízezer forintos áron kaphatók.
 
Vér folyt a Főnix Csarnokban kedden este 2008. augusztus 20. 00:49 A végig egyenletesen jó teljesítményt nyújtó Rácz Dénesre hullott az aranyeső az éjszakába nyúló véres harcok végén. A K-1 Magyar Nagydíj békéscsabai győztese a tavalyi bajnok Török Dániel ellen aratott sikerével jogot szerzett a sportág világbajnokságának európai selejtezőjében, az amszterdami viadalon való részvételre. A super fight meccset vívó Karacs Attila is emlékezetes küzdelemben verte lett ellenfelét.
 
Karacs Attila is ringbe száll kedden 2008. augusztus 18. 16:58 Akárcsak 2003-ban, ezúttal is csak magyar versenyzők alkotják a nehézsúlyúak mezőnyét az immáron hatodik alkalommal sorra kerülő K-1 Magyar Nagydíjon, Debrecenben. Kedden este a Főnix Csarnokban a látványos küzdősport legjobb hazai versenyzője, Karacs Attila is ringbe száll.