KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JELENA MILOVANOVICS"
Szenzáció! Soproni játékos a WNBA-ben! 2009. április 11. 13:45 Hatalmas megtiszteltetés érte Jelena Milovanovicsot, az MKB-Euroleasing Sopron szerb válogatott kosarasát. Az erőcsatárt az észak-amerikai profi ligában (WNBA) szereplő Washington Mystics az első számú külföldi játékosként draftolta.
 
Vajda Anna parádézott az All Star-gálán 2009. március 8. 16:26 Fölényes európai győzelem született Párizsban az idei női kosárlabda Euroliga All Star-gálán. A két magyar élcsapat egy-egy delegáltja remekelt, főszerepet vállalt a magabiztos európai diadalból. A pécsi Vajda Anna 16, a soproni Jelena Milovanovics pedig 13 ponttal járult hozzá a 21 pontos a győzelemhez a Rest of the World elnevezésű csapat ellen, amelynek kispadján ott ült női válogatottunk szövetségi kapitánya, Rátgéber László is.
 
Két magyar is ott lesz az All Star-gálán 2009. február 9. 22:19 A szurkolók szavazatai alapján a MiZo Pécs klasszisa, Vajda Anna és a női válogatott szövetségi kapitánya, Rátgéber László is ott lesz a március 8-i, párizsi kosárlabda női Euroliga All Star-gálán. A baranyaiak játékosa az európai csapatban játszik majd, míg korábbi szakvezetője a Rest of the World elnevezésű csapatot, vagyis a kontinensen kívüli kosarasokból összeállított gárdát fogja irányítani.