KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GYORI_NOI_KOSARLABDACSAPAT"
Nyeretlen a Győr az Euroligában 2014. január 30. 19:47 Hetedik mérkőzését is elvesztette a HAT-AGRO UNI Győr a női kosárlabda Euroligában: a magyar csapat csütörtökön a szlovák Kassa együttesétől kapott ki hazai környezetben.
 
Nyeretlen a Győr az Euroligában 2014. január 30. 19:47 Hetedik mérkőzését is elvesztette a HAT-AGRO UNI Győr a női kosárlabda Euroligában: a magyar csapat csütörtökön a szlovák Kassa együttesétől kapott ki hazai környezetben.
 
64 ponttal kapott ki a Győr 2014. január 15. 18:11 Továbbra is nyeretlen a HAT-AGRO UNI Győr a női kosárlabda Euroligában, miután a hatodik fordulóban kikapott szerdán a címvédő orosz Jekatyerinburg vendégeként.
 
Távozik a győri kosárcsapat edzője 2014. január 3. 17:40 Távozik posztjáról Szentendrei Áron, a bajnoki ezüstérmes HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapatának vezetőedzője.
 
Negyedszer is kikapott a Győr 2013. december 5. 10:38 A HAT-AGRO UNI Győr simán kikapott az eddig hozzá hasonlóan nyeretlen francia Bourges otthonában szerdán a női kosárlabda Euroliga csoportkörének negyedik fordulójában. A magyar csapat - amelynek tagjai szeptember 7-én súlyos autóbusz-balesetet szenvedtek - így 0/4-es mérleggel állnak az A csoportban, december 19-én pedig a török Kayseri együttesét látják vendégül.
 
Euroliga: túl az újrakezdésen a Győr 2013. november 7. 20:21 A szeptemberi busztragédia óta első tétmeccsét játszó HAT-AGRO UNI Győr az esélyeknek megfelelően kikapott csütörtökön hazai pályán a címvédő orosz Jekatyerinburgtól a női kosárlabda Euroliga nyitófordulójában.
 
A nap képe: ismét a pályán, fél lábbal 2013. október 28. 20:24 A bal lábát a kapuvári buszbalesetben elveszítő Natasa Kovacsevics lelki ereje csodálatra méltó, példát mutat kitartásból. A győriek szerb kosarasa Facebook-oldalán publikált egy fotót arról, amint - először visszatérve a pályára - a hárompontos dobásokat gyakorolja.
 
A Győr megégett az isztambuli pokolban 2013. február 19. 23:06 A Győr a papírformának megfelelően kikapott a török Fenerbahce vendégeként a női kosárlabda Euroliga két győzelemig tartó nyolcaddöntőjének első, keddi mérkőzésén.
 
A Sopron nyert, egyenlített Győrben 2012. április 25. 20:35 Hazai pályán 83-76-os vereséget szenvedett a győri kosárlabdacsapat a címvédő soproniaktól a női kosárlabda NB I döntőjének negyedik, szerdai mérkőzésén. A második negyedtől mindvégig vezető kosarasoknak ezzel sikerült egyenlíteniük az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban. Az ötödik mérkőzést Sopronban rendezik vasárnap.
 
Soproni siker az euroligások rangadóján 2011. november 20. 19:27 A címvédő Sopron nagy hajrával nyert a szintén euroligás Győr vendégeként a női kosárlabda NB I vasárnapi rangadóján.
 
Következő »