KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GIANT_KUPA"
Erste Tour Gyömrő május végén - kiírás 2011. március 23. 10:06 Az amatőr bringások körében is népszerű gyömrői országúti viadal, a Giant Kupa idén a tavalyi nagy sikerű amatőr versenysorozat, az Erste Tour keretein belül kerül megrendezésre. Az esztergomi forduló (Erste Tour Esztergeom, április 17.) után az Erste Tour Gyömrő lesz a második állomás, május 29-én. Az alábbiakban a hivatalos versenykiírás olvasható:
 
Totális Merida HCT-győzelem Gyömrőn 2010. június 20. 21:40 Tarolt a Merida HCT csapata a gyömrői Giant-Kupa nyílt kerékpárversenyen, megszerezve az első négy helyet.
 
Totális Fradi-siker Gyömrőn 2009. június 14. 20:59 Simon Balázs, az FTC Merida ReVO2lution kerekese nyerte a Gyömrő környékén rendezett Giant-Kupát. Az eseményen valódi fesztivál hangulatban szórakozhattak a kerékpársport iránt érdeklődők, ugyanis a 80 kilométeres verseny mellett hobbi, családi és gyermek futamokon is részt vehetett bárki rövidebb távokon, a rajtterületen pedig különböző vásári programokkal szórakoztatták a közönséget. A Giant-Kupa végül teljes ferencvárosi sikert hozott, a győzelmen kívül az első hatból négy helyet elhoztak a zöld-fehérek. A futamról az FTC Merida ReVO2lution versenyzője, Szórádi Balázs számol be: