KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FLAVIO_BRIATORE"
„A Ferrari fókuszáljon már 2012-re” 2011. március 30. 17:48 Ennek biztosan nem örülnek Maranellóban! A száguldó cirkusz korábbi fenegyereke, a Benettonnal és a Renault-val is hangzatos sikereket elérő, világbajnoki címeket ünneplő olasz üzletember ugyanis a melbourne-i Ausztrál Nagydíj tapasztalatai alapján már a „pokolba” küldi a Ferrari idei autóját. Nem túl korai ez Flavio Briatore?
 
Briatore miatt bűnhődik a Renault-csapat 2010. december 7. 17:03 A tavaly menesztett Flavio Briatore miatt kell kártérítést fizetnie a Renault-csapatnak, miután a londoni legfelső bíróság elfogadta a Pique-család keresetét. A Formula-1-es istállót emellett bocsánatkérésre is kötelezte a taláros testület.
 
Korábbi mentora is beszólt Schuminak 2010. szeptember 23. 19:47 Hol vannak már a gyönyörű benettonos aranyévek??? Ez a költői kérdés vetődik fel az emberben, mikor elolvassa Flavio Briatore nyilatkozatát. A száguldó cirkuszból tavaly kitiltott olasz üzletember ugyanis kritizálta egykori versenyzőjét, feleslegesnek tartja a hétszeres világbajnok Michael Schumacher visszatérését.
 
Legyintett Schumira az F-1-es botrányhős 2010. május 4. 16:47 Rég volt, szép volt, igaz se volt? A Formula-1-ből évekre kitiltott Flavio Briatore ugyanis véletlenül vagy szándékosan, de megfeledkezett a bajtársi sorsközösségről, legalábbis a hétszeres világbajnok kapcsán. Az olasz üzletember ugyanis úgy véli, egykori versenyzője, Michael Schumacher már sohasem lesz a régi, sőt folyamatos visszaesés lesz megfigyelhető a teljesítményében…
 
Kiegyezés Briatore-ügyben 2010. április 13. 12:02 Örökre eltiltották, 2013-ban mégis visszatérhet a Formula-1 világába Flavio Briatore, a Renault csalással vádolt korábbi csapatfőnöke. Az FIA - arra való tekintettel, hogy egy francia bíróság az olasz hírességnek adott igazat - nem adott be fellebbezést, "peren kívül" megegyezett Briatoréval.
 
Nem tér vissza az F-1-be az olasz guru 2010. március 12. 16:23 Hiába törölte el a Nemzetközi Automobil-szövetség döntését egy párizsi bíróság, a Renault korábbi mindenható csapatfőnöke, Flavio Briatore nem kíván visszatérni a Formula-1 világába. Az olasz üzletember ugyan szereti még a száguldó cirkuszt, de a mindennapok szintjén már nem szeretne részt vállalni a feladatokból.
 
Feloldozták a csalónak hitt Briatorét 2010. január 5. 15:48 Pert nyert Flavio Briatore az őt élete végéig minden Formula-1-es tevékenységtől eltiltó Nemzetközi Automobil-szövetség ellen (FIA). A Renault egykori csapatvezetője emellett 15 ezer eurós kárpótlásban részesül a párizsi bíróság döntésének értelmében.
 
Briatore személyes bosszút gyanít 2009. november 25. 11:10 A következő év első napjaiban születhet döntés a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) eseményeitől örökre eltiltott Flavio Briatore ügyében. A Formula-1-es Renault-istálló korábbi csapatfőnöke ugyanis nem hagyta annyiban a FIA ítéletét és a francia bírósághoz fordult.
 
Már Briatore visszatéréséért lobbiznak? 2009. szeptember 24. 15:13 Könnyen elképzelhető, hogy hamarosan visszatérhet a Formula-1-ből örökre kitiltott Flavio Briatore, legalábbis ebben „reménykedik” a száguldó cirkusz két nagyhatalmú vezetője, Bernie Ecclestone és Luca di Montezemolo. Mindketten úgy vélik, a Nemzetközi Automobil-szövetség túlságosan súlyos büntetéssel sújtotta az olasz üzletembert, sőt a Ferrari-vezér konkrétan is kiállt az enyhítés mellett.
 
Ég a talaj a perre készülő Flavio alatt 2009. szeptember 22. 13:38 Újabb szankciók fenyegetik a Formula-1-ből hétfőn örökre száműzött Flavio Briatorét, mindkét esetet a Renault-botrány fejleményeként kell kezelnünk. Az olasz üzletember menedzserirodájának ügyfelei ugyanis csak akkor kapnak jövő évre szóló versenyzői engedélyt a Nemzetközi Automobil-szövetségtől (FIA), ha szakítanak eddigi „főnökükkel”. Az angol futballiga is kitiltaná sorozataiból a korábbi F-1-es csapatfőnököt, aki társtulajdonosa Buzsáky Ákos klubjának. Eközben Briatore is gondolkodik a következő lépésen, állítólag pert fontolgat hírnevének helyreállítása érdekében.
 
Következő »