KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FERENCVÁROS_NOI_KOSARLABDACSAPAT"
Győztek a Fradi és a ZTE női kosarasai 2010. december 16. 22:13 Nem adott esélyt a sereghajtó Újbuda-BEAC-nak a Ferencváros a női kosárlabda NB I-ben és az ötödik helyen állnak a tabellán, előttük éppen az a Zalaegerszeg tartózkodik, amely hetedik Szolnok baját látta el a másik csütörtöki mérkőzésen.
 
Volt kapitány lett a Fradi edzője 2009. június 16. 07:47 A férfi kosárlabda-válogatott korábbi szövetségi kapitányát, Varga Mátyást nevezték ki a Ferencváros újjáalakuló női csapatának élére. A nagy múltú szakember nemcsak a felnőttek mellett dolgozik majd, hanem az utánpótlásnevelési program felügyeletébe is bekapcsolódik majd.
 
Új szakosztálya van a Ferencvárosnak! 2009. május 5. 17:33 Régi-új szakosztállyal bővült a Ferencváros. A kilencedik kerületi klub ugyanis ismét megalakította női kosárlabda szakosztályát. Az egyesület elnöksége április 28-án, a Sportigazgatóság pedig május 5-i ülésén egyhangúlag elfogadta a tervet, így közel egy évtized után ismét női kosarasoknak szurkolhatnak a zöld-fehér hívek. Eperjessy Márton, a szakosztály igazgatója honlapunknak elmondta, az első évben mindenképpen a feljutás a cél, a rákövetkező esztendőben pedig szeretnének helytállni az élvonalban.