KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DZSUDO"
Malév-leállás: sportolóink bajban vannak 2012. február 3. 10:16 A Malév péntek hajnali leállása miatt a férfi kardozók nem tudtak péntek reggel elutazni a plovdivi egyéni Grand Prix versenyre, és várhatón csak szombat hajnalra tudnak a helyszínre érni. A többi érintett magyar sportoló - kézilabdások, cselgáncsosok, asztaliteniszezők - számára egyelőre kisebb gondot jelent a leállás, ám a Kínában járt női ökölvívó-válogatott csak egynapos késéssel érkezhet majd haza Párizsból.
 
Bukhatja az olimpiát a magyar klasszis 2011. március 28. 11:15 Egy bécsi laborban végezteti el a B próbát Ungvári Attila, aki a 73 kg-ban nyert aranyérme után pozitív doppingmintát szolgáltatott a februári Cselgáncs Hungária Kupán.
 
Olimpiai bajnoktól kapott ki a döntőben 2010. május 10. 09:52 A +100 kg-os Bor Barna ezüstérmet nyert vasárnap a cselgáncsozók tuniszi Grand Prix-jén, amely a 2012-es londoni olimpia kvalifikációs sorozatának első állomása volt.
 
Magyar erődemonstráció Putyin előtt 2010. április 24. 18:39 Mészáros Anett pénteki sikerét követően újabb magyar hölgy bizonyította klasszisát a bécsi cselgáncs Európa-bajnokságot. A 78 kg-os Joó Abigél ugyanis megszerezte a válogatott második aranyérmét a kontinensviadalon. Bor Barna a +100 kg-osok mezőnyében végül ezüstérmet szerzett. Minden idők legsikeresebb Eb-szereplésén vannak túl a mieink, élen zártak az éremtáblázaton, Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök is megtanulhatta, Magyarország dzsúdónagyhatalom.