KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AZERBAJDZSANI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Az év végén távozik a német legenda 2011. október 30. 11:24 Nem tudott megegyezni az új szerződés feltételeiről, így az év végén távozik posztjáról az azerbajdzsáni labdarúgó-válogatott kapitánya, Berti Vogts.
 
Németország: hétből hét! 2011. június 7. 18:43 VIDEÓK! Joachim Löw csapata Azerbajdzsánban is hibátlan maradt, így tízpontos előnyre tett szert Eb-selejtezős csoportjában (már csak a törököknek maradna minimális, matematikai esélye az őszi előzésre). Az első félidőben Özil jelentette a különbséget, a végén Götze akcióját Schürrle fejezte be, hogy minden eldőljön, és kialakulhasson az 1-3-as végeredmény.
 
Nekiestek a német edzőnek! 2011. június 5. 14:35 A németek elleni Európa-bajnoki selejtezőt felvezető sajtótájékoztatón, Bakuban három szurkoló megtámadta az azeri válogatott német szakvezetőjét.
 
Válogatott: ők játszhatnak Dubajban 2011. január 24. 12:59 Válogatottunk február 9-én, Dubajban, Azerbajdzsán ellen játssza idei első felkészülési mérkőzését. Egervári Sándor szövetségi kapitány kihirdette a mérkőzésre készülő együttes bő, 21 fős keretét. Visszatér Bogdán, Vanczák és Vadócz, Pintért mellőzték. A cél a tapasztalatgyűjtés, és az összeszokottság növelése.