KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALLISTER_CARTER"
Ali Carter álma vált valóra Walesben 2009. február 24. 09:17 Az egész héten a legjobb sznúkert játszó Ali Carter megérdemelten nyerte karrierje első ranglistaversenyét, a Walesi Bajnokságot vasárnap. A tavaszi világbajnokság döntőse a pályafutása első jelentős döntőjébe bejutó, veterán Joe Swailt verte úgy hogy az esti felvonásban sorozatban hét játékot behúzva fordított 2-5-ről 9-5-re. Az angol klasszis jutalma a trófea mellett 32 ezer angol font.
 
O'Sullivan túljárt Ali Carter eszén is 2008. augusztus 31. 00:50 Ronnie O'Sullivan harmadik mérkőzését nyerte hátrányból fordítva, a mindent eldöntő frémben Belfastban az Északír Kupán, ezúttal az elődöntőben Ali Carter ellen diadalmaskodott. A májusi világbajnokság döntőjének visszavágója sziporkázó játékot és hatalmas izgalmakat hozott, amelyből végül a 32 éves játékos került ki győztesen. O'Sullivan a döntőben a meglepetésember, Dave Harold ellen lép asztalhoz.
 
O'Sullivan harmadszor is a csúcsra ért 2008. május 6. 02:11 Az előzetesen is esélyesebbnek tartott Ronnie O'Sullivan nyerte a sheffieldi Crucible színházban rendezett sznúker-világbajnokság döntőjét. A győzelem tökéletes zárása volt az angol elmúlt két heti és egész szezonbeli teljesítményének. Kiegyensúlyozottan, végig koncentráltan játszott és esélyt sem adott ellenfeleinek. Nem volt ez másképp a döntőben sem, ahol magabiztosan győzött a legjobbjától elmaradó Ali Carter ellen.