Még a marhabél sem foghat ki Natasán?

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 27. 22:44
A szépségkirálynő óriáskígyókkal vízibalettozik, a mamagésa hajzuhatagába vödörszámra ömlenek a gyűrűsférgek, a hedonista lantművész az egyik napon marhabelet és svábbogarat majszol, a másikon meg a paplan alatt maszturbál. Hiába, a sztárok már csak ilyenek. A celebek meg pláne.


 

Van mit nézni, mi kell még? Kenyeret és cirkuszt a népnek: műmájerek a műdzsungelben, a minőségi szórakozás garantált. Celeb vagyok, ments ki innen! Az atlantai olimpiai bajnok vegyes úszó, Czene Attila és a sydneyi ezüstérmes birkózó, Bárdosi Sándor nem volt elég bevállalós az első felvonásban, aminek meg is lett a böjtje, mind a ketten idejekorán a vadon számkivetettjeivé váltak.

A második etapban sem maradunk élsportoló nélkül, nem elhanyagolható különbség azonban, hogy a múlt helyett a jelen és a jövő egyik főszereplőjét nyerte meg magának a kereskedelmi csatorna. Janics Natasát.

Bizony-bizony, a háromszoros olimpiai bajnok kajakkirálynő is beállt a celebek sorába, hogy az eddigi legnagyobb költségvetésű magyarországi televíziós produkcióban heteken át imitálja a túlélőshow-t az argentin dzsungelben. Belevágott, a természet lágy ölén mesterségesen kreált, képtelenebbnél képtelenebb szituációkban kell helytállnia. Kell ez neked, Natasa?

Hiányoznak a kétes hírnév hiú árnyai annak a világklasszis versenyzőnek, aki Athénban és Pekingben a célvonalon elsőként áthaladva egészen a szívünk közepéig lapátolt? A görög fővárosban milliónyian szorítottunk érte, ő pedig valóra váltotta az álmunkat. Egy óra leforgása alatt kétszer is felállhatott a dobogó legfelső fokára.

Nem hittem a szememnek, hogy ez a szerb-horvát származású, bácskapalánkai születésű lány ilyen önfeledten tud örülni a magyar színekben elért sikernek. Aki látta, hallotta őt akkor, az pontosan tudja, miről beszélek.

A tűzcsiholás technikájának elsajátítása és a vízesés feletti ugrabugra még jó mókának tűnhet az őserdőben, de mihez kezd majd Janics Natasa akkor, amikor már nem a félelmét, hanem az undorát kell legyőznie?

Ha bátorságpróba gyanánt előbb földigilisztát, majd tapírnyelvet kell ennie? Abban a pillanatban nemhogy Fábiánné Rozsnyói Katalin, de még Sári Nándor is öklendezve kapcsolja ki a tévét. Feltéve persze, hogy bekapcsolta egyáltalán.

Félreértés ne essék, a Démász Szeged kiválóságának fényes sikereit nem árnyékolja be a dél-amerikai celebkedés, de amikor a tévések megkeresték, talán érdemes lett volna alaposabban átgondolnia, hogy az anyagi motivációval párosuló kalandvágy presztízsveszteséggel járhat-e.

Az ötkarikás pódium tetejéig kapaszkodó olimpikonok markát húszmilliós állami prémium üti, a pletykák szerint a műsorban való részvétel tizedennyit kóstál. A menedzsment meg csendben kivárja, mi lesz a kirándulás vége, de azt mindenesetre megkönnyebbülten vette tudomásul, hogy Natasa a szponzorok emblémáival díszített pólóban érkezett meg Argentínába. Főműsoridőben.