Amerikai futball, NFL: vesztett állásból nyert az Arizona

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 11. 07:23
A tengerentúli amerikai futball-bajnokság (NFL) alapszakaszának tizedik fordulójában az Arizona Cardinals ellenfelénél jobb második félidei teljesítményének köszönhetően verte öt ponttal a San Francisco 49ers csapatát.


San Francisco-i TD-vel indult a találkozó érdemi része, amelyre a vendéglátók csak egy mezőnygóllal tudtak válaszolni. A 49ers a második negyedben újabb két TD-t vitt, így előnyük még tovább nőtt a félidőre. Az Arizona azonban lelkesen tapadt: a második etapban már ők is célterületen túlra jutottak.

 

A puskaporukat ellövő vendégek erejéből azonban a harmadik felvonásban már csak egy mezőnygólra futotta, így az újabb TD-vel jelentkező hazaiak tovább tudtak faragni hátárnyukból.

 

A záró felvonásban aztán a négypontos Arizona-hátrány egy mezőnygól után már egyre csökkent, majd hazaiak harmadik, Anguan Boldin aznapi második TD-je megpecsételte a vendégek sorsát és a mérkőzést.


Az Arizona a hatodik győzelmét aratta, hazai pályán továbbra is veretlenek: ott negyedszer nyertek. A San Francisco hetedszer szenvedett vereséget,, negyedik idegenbeli összecsapásán harmadszor.

NFL:
ALAPSZAKASZ, 10. FORDULÓ:
  • Arizona Cardinals – San Francisco 49ers 29-24