Teniszszépség és Real-sztár: egy pár!

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 23. 21:34
Új álompár a sportvilágban! A cseh média a napokban arról számolt be, hogy Daniela Hantuchova, a WTA Tour egyik legszépségesebb teniszezője a Real Madrid egyik holland sztárjával, Wesley Sneijderrel szűrte össze a levet. A holland középpályás házasságának is véget vethet az affér.


Hantuchova magánélete ritkán képezi közbeszéd tárgyát, a cseh médiában azonban a napokban robbant a bomba: fülig szerelmes a Real Madrid egyik sztárjába, Wesley Sneijderbe.

Az ügyet némiképp bonyolítja, hogy Sneijder házassága is rámehet, felesége fogta magát, és kisfiukkal, Jessey-vel együtt madridi közös házukból Hollandia felé vette az irányt. Már a válási keresetet is beadta, hat millió eurót követel férjétől...

Hantuchova a szlovák sport egyik zászlóvivőjének számít, az angyalarcú lány néhány évvel ezelőtt egyéniben és párosban is az ötödik hely magasságáig emelkedett.

A riporterek és az operatőrök kedvencének eddig nem úgy sikerült a 2009-es idény, ahogy azt elképzelte, a 15. helyről a 40. pozícióba esett vissza.

Fotómodellként viszont továbbra is hódít a szemtelenül csinos hölgy, a közelmúltban az amerikai Sports Illustrated magazin fotómellékletében láthattuk fürdőruhás képeken Tatjana Golovinnal és Marija Kirilenkóval együtt.