Szávay Ágnes szakított edzőjével!

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 19. 12:40
Több éves együttműködés után Kuhárszky Zoltán és Szávay Ágnes befejezik a közös munkát - közölte a hírt a magyar sztár hivatalos honlapja. Ági és edzője kölcsönösen döntöttek úgy, hogy elválnak útjaik és a jövőben külön fognak dolgozni. A szakember sok sikert kívánt a teniszezőnőnek, azt is hozzátette, megvan a tudása ahhoz, hogy a top 10-be kerüljön.


KÉPGALÉRIA AZ AUSTRALIAN OPEN ELSŐ NAPJÁRÓL!

 

Kuhárszky Zoltán 12 éves kora óta segíti a magyar teniszező munkáját és két éve edzi Ágit.

A világklasszis teniszedző sok sikert kíván Áginak és reméli, hogy mielőbb sikerül újra a régi formában játszania.

„Kapcsolatunk nem fog megszakadni, továbbra is segítek Áginak bármikor tanácsra van szüksége. Áginak megvan a tudása ahhoz, hogy a legjobb 10-ben legyen, és hiszek abban, hogy hamarosan eléri a célját”- nyilatkozta Kuhárszky Zoltán.

„Nagyon köszönöm Tücsinek a sokéves munkáját. Kapcsolatunk nem csak egy egyszerű edző tanítvány kapcsolat volt, hanem sokkal több annál és bízom benne, hogy ez a jövőben is megmarad. Kiskorom óta irányította a szakmai munkámat és nélküle nem kerülhettem volna a legjobb 20 teniszező közé”- mondta Ági.

A YOP Marketing és Menedzser iroda az Octagonnal együttműködve megkezdte a tárgyalásokat a potenciális jelöltekkel. Amint bármilyen hírrel tudunk szolgálni az új edzővel kapcsolatban, úgy azt azonnal közöljük a szurkolókkal.