Szávay Ági, ez tökéletes volt!

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 25. 20:33
Szávay Ágnes játékot sem engedett az egykoron top 10-es ausztrál Alicia Moliknak, így mindössze ötven perc alatt, 6:0, 6:0-val ütötte tovább magát a Miamiban zajló, 4.5 millió dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán a legjobb 32 közé. Ha minden a papírforma szerint alakul, akkor nagyon nehéz ellenfél vár Szávayra.


Miami, 2. forduló:
Szávay (27.)-Molik (ausztrál) 6:0, 6:0

Ez igen, az első fordulóban erőnyerő volt a huszonhetedikként kiemelt Szávay, akinek a következő ellenfele az első helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova és a kínai Peng Suaj párharcának továbbjutója lesz. Azaz valószínűleg a világ negyedik legjobbjával, Kuznyecovával. 

A 29 éves, jelenleg 110. Molik egyébként 2005-ben a világranglistán 8. helyen állt, ám egy sérülés miatt kizuhant a legjobbak közül. Ezúttal szabadkártyát kapott az amerikaiaktól, így találkozhatott a ranglistán 31. helyen álló magyar lánnyal. Bizonyára már bánja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Meccslabdát hárítva nyert Czink Miamiban
Czink Melinda nem akármilyen vesződségek árán vette az akadályt az első fordulóban, s ezzel bejutott a 64 közé a 9 millió dollár összdíjazású miami tenisztorna női versenyében. Meccslabdát is hárítva verte a holland tehetség...
Tovább a teljes cikkhez »