Nadal gyorsan visszavághat Djokovicsnak

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 18. 13:26
A szerdán elkészített sorsolás alapján már a Mesterek Kupája csoportkörében visszavághat Rafael Nadal a párizsi súlyos vereségért Novak Djokovicsnak, sőt egy másik ellenféllel szemben is lesz törlesztenivalója. A spanyol ász ugyanis a szerb klasszis mellett összecsap az Andy Roddick helyére beugró Robin Söderlinggel is, akivel nem bírt a Roland Garros nyolcaddöntőjében. A B csoport negyedik tagja Nyikolaj Davigyenko lesz.


Nadal múlt szombaton keserű leckét kapott Djokovicstól a párizsi szupertorna elődöntőjében, a 6:2, 6:3-as végeredmény talán nem is ad hű képet a látottakról. A szerb sztár ugyanis karrierje egyik, ha nem a legjobb meccsét játszotta, a játék minden elemében leiskolázta a korábbi világelsőt.

A jövő heti Mesterek Kupája A csoportja is bővelkedik klasszisokban, sőt árnyalatnyival (?) erősebbnek tűnik a másik négyesnél. A világelső Roger Federer ugyanis a kemény pályán pokolian nehéz ellenfélnek számító Andy Murray-vel, a US Open-győztes Juan Martin Del Potróval, valamint Fernando Verdascóval találkozik.