Nadal elsiratta honfitársát

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 22. 12:45
A londoni tenisz Mesterek Kupájának résztvevői is megemlékeztek a héten visszavonult spanyol játékostól, Carlos Moyáról.


"Keserű nap ez a mai, hiszen kedves barátunk, Carlos, a tenisz nagykövete fejezte be pályafutását - fogalmazott a többiek nevében is honfitársa, a világelső Rafael Nadal. - Hiányozni fog a pályákról."

A 34 esztendős volt világelső 15 esztendős profi pályafutása során 20 ATP-tornát nyert egyesben, 1998-ban pedig a Roland Garroson diadalmaskodott.

Az eredetileg balkezes, 190 cm magas teniszező jobb kézzel játszott, és elsősorban salakborításon jeleskedett. Az évzáró londoni versenyen a világranglista első nyolc helyezettje vesz részt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Maradona előtt nyert Federer
Győzelemmel mutatkozott be Roger Federer a londoni tenisz ATP-világbajnokság, a svájci fenomén David Ferrert verte meg 6:1, 6:4-re. A vasárnapi nyitómeccsen Andy Murray verte simán Robin Söderlinget. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Murrayé a rangadó a londoni nyitányon
Esélyt sem adott Robin Söderlingnek a hazai közönség előtt szereplő Andy Murray a hagyományos szezonzáró londoni tenisz-világbajnokság nyitányán. A skót 17 500 néző előtt két szettben verte az egy héttel ezelőtt Párizsban győző...
Tovább a teljes cikkhez »