Fed-kupa: Szávay Ágnes is visszatér

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 12. 14:38
Hosszú idő után ismét legerősebb összeállításában léphet pályára a magyar női teniszválogatott a Fed-kupában, lévén a frissen kinevezett új kapitány, Keller László minden éljátékossal megegyezett. Csütörtökön Szávay Ágnes is igent mondott a meghívásra.


 

Különböző okok miatt idén Machán Róbert az első számú magyar teniszezőt és Czink Melindát sem szerepeltethette az Euro-afrikai zóna I. csoportjának tornáján. Most mindketten ott vannak a bő keretben, igaz új a csapatfőnök…

„Ágival tegnap egy jó hangulatú megbeszélést követően egyeztünk meg, Marosi Katitól -neki ezúton is kívánok boldog születésnapot!- pedig ma kaptam pozitív választ. Ugyanez sikerült az összes számításba vett játékossal, így ha sérülés nem jön közbe, előreláthatóan a legerősebb csapattal léphetünk pályára jövőre Izraelben – nyilatkozta Keller László a magyar szövetség hivatalos honlapján.

A bő keretben Szávay Ági mellett Arn Gréta, Czink Melinda, Marosi Kati, Babos Timi, Jani Réka, Susányi Zsófi és Lukács Vanda szerepe.

„Játékosaink december közepén lesznek mind itthon és minél hamarabb szeretnék tartani velük egy közös keménypályás felkészülést." – tette hozzá Keller László.

A magyar válogatott februárban Izraelben küzd majd az ellenfelekkel.