Golf: Csomor Csilla lett a Sztárok Bajnoka a sztárgolfosok között

Szerző: MTILétrehozva: 2008. október 5. 11:46
Az ismert személyiségek számára rendezett I. Magyar Sztár Golf Bajnokságon Csomor Csilla színésznő bizonyult a legjobbnak, aki a gödi Pólus Palace Thermal Golf Club Hotelben rendezett kétnapos viadalon az olimpiai és világbajnok ökölvívó, Kovács István és az egykor öttusában ötkarikás aranyérmes Fábián László előtt nyert.


Az ugyanitt és szintén a hétvégén lebonyolított I. Magyar Szuperbajnokságon, amelyen a legjobb hazai profi oktatók, játékosok és amatőr golfozók vettek részt, a győzelmet 69 ütéssel a Budapest Highland Golf Club vezető oktatója, Szigeti Csaba szerezte meg.


A Golfsztárok Bajnoka elnevezésű eseményen a közelítő ütés kategóriában a nemrégen profivá lett, 19 éves Hahn Roland végzett az élen, míg gurításban Lugosi Balázs érte el a legjobb eredményt.

 

Előbbi a távolba ütés során csaknem 50 métert vert a mezőnyre, a szervezők tájékoztatása szerint 298 méteres ütése nemzetközi összevetésben is figyelemre méltó. Hahn a Golfsztárok Bajnoka címet Lugosi Tamás és Szeberényi Máté előtt szerezte meg.

 

Érdekesség, hogy 2007-ben ezt a címet a mostani elsőnek az édesapja, Hahn Árpád, az egykori válogatott labdarúgó érdemelte ki.


A Sztárok Golfbajnoka verseny címvédője, Gesztesi Károly nem teljesen egészségesen is vállalta a szereplést, de a trónkövetelők nem sok esélyt adtak neki, ezúttal meg kellett elégednie a nyolcadik hellyel.

 

Az első hely - Kovács Istvánt és Fábián Lászlót megelőzve -a leghosszabb ütés után vezető Csomor Csilláé lett. A vert mezőnyben olyan hírességek végeztek, mint Kovács Ágnes, Mohamed Aida, Péter-Szabó Szilvia, Südi Iringó, Bényi Ildikó, Kalmár-Nagy Dóra, Ferenczi György, Józsa Imre, Hajdu István, Patkó Béla, Gyetván Csaba és Binder Géza.