Sári: Remélem, nem sérül meg Kucsera

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 5. 13:32
Szeptember vége óta sztár valóságshow-lázban ég Magyarország, az egyik csatorna Dél-Amerikába, a másik Afrikába utaztatta celebjeit, hogy különféle megpróbáltatásokon tesztelje rátermettségüket. Sári Nándor, a sikeres kajakedző érdekes kísérletnek és kihívásnak tartja a kezdeményezést. A szakember ugyan nem vállalkozna ilyen jellegű szereplésre, de mégis érintett, lévén versenyzője, Kucsera Gábor is részt vesz az egyik showban. Sári reméli, a kiváló sportoló nem sérül meg a kalandtúra során.


- Milyennek látja az új valóságshowkat és szereplőit?

- Érdekes és új kísérlet mindenképp. Nem tudom eldönteni, hogy tényleg ilyen kemények a feltételek és a kihívások, vagy a látszat a tévén keresztül csal. A szereplők összeválogatása igen érdekesen történt, hiszen különböző foglalkozású, érdeklődési körű embereket fogtak össze egy nagy csapatba, így erősen tesztelik a szereplők tolerálását is.

- Hogy látja Kucsera Gábor megjelenését?

- Gáborék elég kemény terepen vannak. Mint mondtam, nem tudom eldönteni mennyi valóság és mennyi színészet van az egyes részekben, de ha ez tényleg olyan éles, mint amilyennek látszik, akkor reménykedem, hogy nem sérül meg. A feladatukat nehezíti a folyamatosan változó környezet: új emberek, új körülmények, új szokások. Izgalmasnak és érdekesnek tűnik, amit csinálnak.

- Mennyire követi a konkurens csatornán másik olimpikonunkat, Janics Natasát?


- Bavallom őszintén, Natasáékat kevesebbet néztem. Ők is érdekes kalandokba keverednek, de az állandó környezet mindenképpen egy biztos pontot jelent számukra – bár nem hiszem, hogy túl jó érzés lehet minden éjjel a szabad ég alatt aludni.

- Ha önt felkérnék egy ilyen műsorra, volna kedve részt venni benne?


- Igen is, meg nem is. Ami mellette szól, az a kalandvágy, az új dolgok megismerése. Ami viszont itthon tart – az idő mellett – a rovarirritációm. Én úgy érzem, ezzel nehezen birkóznék meg.

- Mennyire tudna kijönni az összeválogatott stábbal?

- Edzőként több nagy névvel, úgymond sztárral dolgoztam már együtt, és nagyjából mindig sikerül közös nevezőre jutni mindenkivel.