Ultimátumot kapott a Manchester City

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 17. 09:06
Alig több mint 24 órája maradt, hogy véglegesítse James Milner átigazolását a Manchester City, miután az Aston Villa ultimátumot adott az együttesnek - állítja a The Guardian.


„Vagy szerdáig megszületik a megegyezés, vagy a középpályás a következő szezonra nálunk marad" – hangzik a birminghamiek kijelentése a tekintélyes lap szerint.

A tárgyalások folynak, de a játékos annyira megelégelte a felek közötti huzavonát, hogy addig nem szeretne pályára lépni, míg nem dől el sorsa.

Az átigazolást Stephen Ireland üzletbe iktatása tartja fel, aki ha zöld ágra vergődne a két klub, akkor az Aston Villába kerülne cserébe, ám a játékos 2 millió fontot követel a gyárvárosiaktól, mint fájdalomdíj.

Amennyiben a City szerda reggelig nem tudja lezárni a szerződtetését, Milner felül a repülőre és elutazik csapatával a Rapid Wien elleni Európa-liga selejtezőre, ezzel pedig lezártnak tekinti az ügyet.

Történik mindez annak ellenére, hogy az Aston Villa hajlandó lenne lemondani róla, ha megkapná érte becsült értékét, nagyjából 26 millió fontot.