U21: ők készülnek Szlovákia ellen

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 9. 14:14
Kihirdette keretét Róth Antal szövetségi edző U21-es válogatottunk november 17-i, Szlovákia elleni felkészülési mérkőzésére - írja az mlsz.hu.


A keretbe három légiós kapott meghívót, a két kapus, Gulácsi Péter és Megyeri Balázs mellett Futács Márkó utazik haza a találkozóra. A csapat tagjai hétfőn találkoznak, és Telkiben készülnek fel a mérkőzésre, amelyet november 17-én, 13 órától rendeznek meg Tatabányán.

A korosztályos válogatott már a 2011 őszén kezdődő Eb-selejtezők jegyében folytatja a felkészülést, a csoportok sorsolását februárban tartja az UEFA.

A Szlovákia elleni találkozóra a mérkőzés napján 10 órától lehet megvásárolni a belépőket Tatabányán, a helyszíni jegypénztáraknál. A gyermek, diák és nyugdíjas jegyek 500, a felnőtt jegyek 1000 forintba kerülnek.

AZ U21-ES VÁLOGATOTT KERETE:
Kapusok: Gulácsi Péter (Tranmere), Megyeri Balázs (Olympiakosz).

Védők: Takács Péter (Lombard Pápa), Vattai Balázs (Ferencváros), Ludánszki Bence (Debrecen VSC), Litauszki Róbert (Újpest), Devecseri Szilárd (Szombathelyi Haladás).

Középpályások: Bódi Ádám (Debreceni VSC), Simon Ádám (Szombathelyi Haladás), Egerszegi Tamás (Újpest), Kovács Dániel (Újpest FC), Kiss Máté (Győri ETO), Heffler Norbert (Lombard Pápa), Gosztonyi András (Videoton).

Csatárok: Simon Krisztián (Újpest), Tischler Patrik (MTK), Futács Márkó FC (Ingolstadt 04).

 

Címkék: roth_antalu21