Te jó ég: Rooney három, MU hét!

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 21. 11:53
VIDEÓ! Ötmeccses észak-amerikai haknijának második felvonásán a Manchester United a Seattle Sounders együttesével találkozott, s 1-0-s félidőt követően végül 7-0-val mosta le ellenfelét. A találkozó hőse a Cristiano Ronaldóhoz hasonlóan mesterhármast jegyzett Wayne Rooney volt, de a csatában többek közt Mame Biram Diouf és Gabriel Obertan is betalált.


TOUR 2011:
SEATTLE SOUNDERS-MANCHESTER UNITED 0-7 (0-1)
Seattle, CenturyLink Field, 67 052 néző.
MU: Lindegaard (Amos, 46.) - Rafael, Ferdinand, Vidics (Evans, 56.), Evra (Fabio, 56.) - Nani (Obertan, 56.), Anderson, Giggs (Pak, 46.), Young (Carrick, 65.) - Owen (Diouf, 46.), Macheda (Rooney, 46.). Menedzser: Sir Alex Ferguson.
Akik végül nem léptek pályára:  De Gea, Smalling, Jones, Cleverley, Welbeck.
Gólszerző: Owen (15.), Diouf (49.), Rooney (51., 69., 72.), Pak (71.), Obertan (88.)

Megette vacsorára amerikai riválisát a Manchester United, amely nehezen lendült bele, de végül fölényes diadalt ünnepelhetett Seattle-ben. Az MLS-csapat csupán az első felvonásban tudta magát tartani, a másodikban azonban teljesen összeesett - igaz, volt néhány kecsegtető lehetősége. Lindegaard és Amos egyszer-egyszer bravúrral hárított.

"A végeredmény nem tükrözi igazán az erőviszonyokat - kezdte értékelésében Ferguson mester. - Az első félidőben a Soundersnek volt két-három nagy lehetősége, de Anders kétszer is bravúrral mentett. A meccs első fele eléggé laposra sikeredett. Azt hiszem, a második gól volt a sorsfordító, a kontraakcióból született találat után az ellenfél szétesett. Ben Amosnak is oda kellett figyelnie, fiatal kapusunk háromszor is óriásit védett. Fura meccs volt, a Seattle is lőhetett volna két-három gólt."

Ferguson együtt örült Rooneyval, a menedzser szerint a csatár keményen dolgozik az edzéseken, így nem csoda, ha már most ilyen remek formában van.

A New England Revolution (4-1 - itt Federico Macheda lőtt hármat) és a Seattle Sounders (7-0) után a Manchster United harmadik ellenfele a Chicago Fire lesz szombaton. 

MU-PARÁDÉ:

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ferguson: De Gea nem automatikus kezdő!
U21-es Európa-bajnok, az Atlético Madrid kezdőkapusa volt, egy vagyonért került a Manchester Unitedhez, ám Sir Alex Fergusonnál ez nem jelenti azt, hogy David De Gea automatikusan a kezdőcsapatba kerül az Old Traffordon....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az MU gálázott, Young tündökölt
A Manchester United magabiztos játékkal 4-1-re győzött első felkészülési mérkőzésén az Egyesült Államokban. A brit henger a második félidőben indult be, a gólcsendet Michael Owen törte meg a New England Revolution ellen....
Tovább a teljes cikkhez »