Tartalékokkal James Rodríguezék ellen

Létrehozva: 2014. november 18. 07:43
Szlovénia nem foglalkozik az év utolsó meccsével, tartalékokkal áll ki az életveszélyes Kolumbia ellen kedden.


Szlovénia-Kolumbia - kezdés 18:00 óra

  • Barátságos mérkőzésen a FIFA-világranglista 36. látja vendégül a 3. helyezettet.
  • Szlovénia egy masszív, abszolút védekező, kapura nem veszélyes csapat, némileg jobbnak tűnik a magyar válogatottnál, több topligás légióssal és egy stabil maggal, de az eredmény valahogy csak nem jön. Most az Eb-selejtezők kiváló lehetőséget kínálnak Anglia és Svájc mögött ugyanis nyitva áll az ajtó. Ehhez képest rögtön megégett az észtek otthonában, míg legutóbb vezetett Anglia ellen, de megérdemelten fordított a házigazda. Döntő hír, hogy keddre biztos szlovén forrásokból értesültünk, hogy egyfajta második csapat áll ki, így Kevin Kampl, Samir Handanovic, Bostjan Cesar, Valter Birsa, Andraz Kirm, Miso Brecko, Dalibor Stevanovic, Milivoje Novakovic és Zlatan Ljubijankic mind kimarad.
  • Kolumbia az elmúlt évek talán legnagyobb felfedezettje Belgiummal együtt. Elképesztően jó keret jött össze. A vb-negyeddöntő szép, de talán több is lehetett volna. Radamel Falcao akkor és most is sérült, de nem kell félteni így sem a dél-amerikaiakat, elég ha megnézzük az alábbi névsort, James Rodriguez, vagy a Sevillában a gólokat ontó Carlos Bacca, az argentin bajnoki góllövőlistát vezető Teofélio Gutiérrez, Jackson Martínez, Adrián Ramos, Juan Quintero, Juan Cuadrado, Abel Aguilar, Pablo Armero, Cristián Zapata. Néhány napja Londonban az Egyesült Államokkal megszenvedett, de fordított.
  • Szlovénia verhető, akár egy gól is elég lehet, főleg így, hogy egy felforgatott csapat áll fel. Az odds nem véletlenül esik feltűnően, Kolumbia egy közepes felállással is elintézheti. Az odds esik, 2-es.