Súlyos botrányt okozott a szlovák horda

Szerző: shLétrehozva: 2010. május 12. 15:40
Újra hallattak magukról a szlovák drukkerek. A Slovan Bratislava fanatikusai közül 111-et állított elő a magyar rendőrség, miután a szurkolók vandál módra több kamiont is megrongáltak a hejőkeresztúri autóspihenőnél. A rendbontók nem láthatták, ahogy csapatuk a kupadöntőben 6-0-ra lemosta a pályáról a Spartak Trnavát.


A hatóságok Encsnél tartóztatták fel a szurkolók Nagymihályiba tartó buszát. A felvidek.ma értesülései szerint a Slovan szimpatizánsai az M30-as egyik pihenőjénél randalíroztak, törtek-zúztak, több kamiont is megrongáltak.

A pozsonyiak összesen tizenöt autóbusszal vágtak neki a kupadöntőnek, amelyen a Spartrak Trnava volt az ellenfél. A nagyszombatiak óriási verést kaptak, 6-0-ra iskolázták le őket a Slovan futballistái. Arról nincsen hír, hogy a mérkőzésen lett volna szurkolói botrány. 

A Slovan hívei nem először okoznak gondot. Emlékezhetünk, 1992-ben Pozsonyban a Ferencváros csapott össze velük. Nem csak a pályán... Igaz, akkor a helyi hatóságok is ludasak voltak a botrányban.