Senki sem érti Luis Enriquét

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 26. 15:06
Ennél rosszabb rajtot el sem képzelhettek volna a Roma szurkolói, a csapat első két tétmeccse után kizúgott az Európa-ligából, a finoman szólva sem túl acélos Slovan Bratislava tréfálta meg a csoportkörért zajló rájátszásban (1-2-es összesítéssel). Talán még ennél is jobban aggasztja a szurkolókat, hogy a csapat új edzője, Luis Enrique és ikonja, Francesco Totti nem jön ki túl jól egymással. Senki sem érti, miért kellett lecserélni a 75. percben a falkavezért, aki a meccs egyik, hanem a legjobbja volt.


Íme Luis Enrique legfontosabb mondatai az El-kiesés után, a Mediaset Premiumnak, a Skynak és a Roma Channelnek adott interjúk alapján:

"Nem hiszem, hogy a fizikai kondíciónkkal lett volna baj, egy kontrából kaptuk a gólt.

Ha visszapörgethetném az idő kerekét, ugyanígy döntenék, abban a pillanatban ez volt a legjobb, amit tehettem, friss játékost kellett behoznom, hogy nagyobb nyomás alatt tartsam az ellenfelet. Francesco fantasztikus egyéniség, kivételes futballista, de ő is a csapat része, nekem az egész keretel foglalkoznom, nem csak egy játékossal, még ha ennyire fontos is.

Nagyon becsülöm a szurkolókat, de én ott vagyok az edzésen, látom, ahogyan körvonalazódik a csapat játéka, és ez alapján határozok. Könnyű ilyenkor kritizálni, de én hozom meg a döntéseket, a szurkolók ebbe nem szólhatnak bele.

Sok lehetőséget dolgoztunk ki, ám az ellenfél kapuja előtt nem ment, valami nem működött. Nem könnyű ez a pillanat, de csinálnunk kell tovább, 30 napja vagyok itt, még sokat kell csiszolni ezen a csapaton" - nyilatkozta Luis Enrique, aki azzal zárt, hogy ha egy napon a játékosok nem fogadnának neki szót, és érezné, hogy elfogy körülütte a levegő, azonnal lemondana.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
El: se Roma, se Celtic, se Rangers!!!
VIDEÓN JUHÁSZ GÓLJA! Hihetetlen meglepetések születtek az Európa-liga rájátszásában, pontosabban annak visszavágóin. A legnagyobb talán Rómában, ahol a Farkasok gyorsan ledolgozták ugyan a Slovan elleni hátrányukat, ám a végén...
Tovább a teljes cikkhez »