Saját szurkolói fütyülték ki a Fradit

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 18. 16:51
Sorozatban a harmadik NB II-es idényében sem tudott nyerni a Ferencváros Kazincbarcikán. Az elmúlt két idényben a KBSC és az FTC 2-2-es döntetlenre végzett egymással, szombaton pedig 1-1-el zárult a kilencven perc. A lefújás után a vendégek szurkolótábora nemtetszésének adott hangot, a fanatikusok saját csapatukat szidták az öltözőbe vonulás alatt.


 

LABDARÚGÓ NB II, KELETI CSOPORT, 11. FORDULÓ:
KAZINCBARCIKA SC – FERENCVÁROS 1-1 (0-1)
Kazincbarcika, 3000 néző. Vezette: Bede (Erős, Berettyán)
KBSC: Botló – Debreceni, Bányai, Kovács R., Sebők, Kerékgyártó (Máthé, 85.), Kovács P. (Engi, 79.), Olasz (Romhányi, 70.), Zimányi, Kerekes, Binder. Vezetőedző: Koleszár György.
FERENCVÁROS: Williams – Wolfe, Fülöp, Csiszár, Szkukalek, Moussa, Deme (Zsivóczky, 85.), Morrison, Dramane (Lamine, 74.), Shaw, Barta (Pölöskei, 22.). Vezetőedző: Robert Davison.
Gólszerző: Debreceni (60.) ill. Pölöskei (41.),
Kiállítva: Moussa (67.)

 

Gyakorlatilag komoly helyzet nélkül szerzett egy pontot Kazincbarcikán a Ferencváros a labdarúgó NB II 11. fordulójában. Kemény, szikrázó összecsapáson igazságos pontosztozkodás született a borsodi városban szombaton délután. Az első komolyabb helyzetig több mint húsz percet kellett várni, ekkor Binder egyedül lépett ki a Fradi-védők között, de Williams és a kapufa mellett is elpasszolta a labdát.

 

Birkóztak a csapatok a mezőnyben, a kapuk csak elvétve forogtak veszélyben. A szünet előtt azonban szinte a semmiből vezetést szereztek a fővárosi zöld-fehérek. Egy jobboldali szabadrúgást ívelt középre Szkukalek, a barcikai védők pedig megfeledkeztek a csereként beállt Pölöskeyről, aki Botló mellett a hosszú sarokba csúszatott (0-1).

 


A gól egy kicsit megfogta a hazaiakat, akik csak a második félidő első tíz perce után tértek magukhoz. Innentől kezdve azonban a KBSC irányította a meccset, és az egyenlítésre sem kellett sokat várni. Binder ismét a leshatáron ugrott ki, de még mielőtt lőhetett volna, hátulról Moussa elpöckölte a labdát. A jobboldalon azonban érkezett Debreceni, aki kissé éles szögből az üres kapu közepébe gurított (0-0).

 


A hazaiak előtt még a győzelem megszerzésére is adódott volna lehetőség, hiszen a második játékrész közepén két percen belül két sárgát is összeszedett, így az utolsó bő húsz percet emberhátrányban futballozta végig az FTC. A borsodiak azonban nem tudtak élni a lehetőséggel, a zöld-fehérek támadásai sem hordozták magukba a gólveszélyt, így Bede játékvezető két perc hosszabbítás után, 1-1-es döntetlennél fújta le az összecsapást.

 


Az öltözőbe vonuláskor a Fradi-drukkerek nem tetszésüknek adtak hangot, saját játékosait becsmérelte a vendégtábor a lelketlen és a harmatgyenge játék miatt. Egy két sörös és borosüveg is a levegőbe repült, valamint néhány petárda is eldurrant. Nem örömükben tették mindezt a Fradisták.

EDZŐSZEMMEL:
Koleszár György: - Kemény, férfias mérkőzésen igazságos döntetlen született.
Bobby Davison: - Sajnálom, hogy ismét nem tudtunk örömet szerezni a szurkolóinknak. A folytatásban ettől több kell.