Ronaldo: Én leszek Bolívia új erősítése

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 9. 12:09
A brazil világbajnok, kétszeres aranylabdás futballcsillag Ronaldo és az éppen a selecao ellen készülő bolíviai labdarúgó-válogatott jó hangulatban abszolvált "közös edzést" a Flamengo pályáján, a Gaviában vasárnap. A 2002-es vb gólkirálya rehabilitációja jól halad, már könnyített edzésmunkát végez, és megkezdheti a fizikai alapozást is.


Nem csalás, nem ámítás, a Real Madrid és az AC Milan korábbi játékosa, a kétszeres aranylabdás Ronaldo együtt edzett Bolívia válogatottjával Rio de Janeiróban!

 

A sors fintora, hogy a brazil válogatottal 1998-ban vb-ezüstig, 2002-ben világbajnoki címig jutó klasszis éppen a csapat soron következő vb-selejtezős ellenfelével egy pályán, a Flamengo stadionjában készült vasárnap visszatérésére térdsérüléséből.

 

A bolíviaiak tréningjén természetesen minden a "Fenomén" körül forgott, aki meglátva zöldmezeseket, viccesen egyből elkiáltotta magát: "Én leszek Bolívia új erősítése!"

 

A játékosok kíváncsian figyelték a rehabilitációját gőzerővel folytató csatár minden mozdulatát, akinek a szlalomozás, a labdás gyakorlás közben jutott ideje egy kis mókázásra is.

 

Ronaldo még februárban szenvedett térdszalag-szakadást bal térdében a Livorno-Milan mérkőzésen, de mára már teljesen meggyógyult térde. Nehéz hetek várnak a csillagra, aki már könnyített edzésmunkát végezhet, és megkezdi a fizikai alapozást is.

 

A nyári vakáció során némi túlsúlyt is felszedett a sztár, de bízik benne, hogy záros határidőn belül csapatot, méghozzá sztárklubot talál magának. Júliusban a PSV és a Flamengo érdeklődéséről lehetett hallani, de a múlt héten az arab multimilliárdosok által megvásárolt angol Manchester City is jelezte, kész szerződtetni a világsztárt.