Révbe ér-e a CFC, az Arsenal, és a Roma?

Szerző: SHLétrehozva: 2014. november 24. 23:10
A Chelsea, az Arsenal és a Roma is megválthatja belépőjét a nyolcaddöntőbe a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, csatlakozva ezzel a már továbbjutott Bayern, Dortmund, Real, Barca, PSG, Porto hatoshoz. Az El-ben a Napoli és a Sevilla is izzasztó este elé néz. Nézd mik lesznek a kiemelt meccsek, és mi várható!


JÁTÉKOS JENŐ
CSZKA Moszkva-Roma 2 Ez a Roma nagy esélye, ha nyer, akkor már kedd este továbbjuthat.
Man. City-Bayern München 2 A Bayern-kezdő bombaerős, a Citynél átjáróház lehet a középpálya.
Schalke-Chelsea 2 Ennek a Chelsea-nek illene bebiztosítani a nyolcaddöntőbe jutást a szeszélyes Schalke ellen.
Zenit-Benfica 1 A Zenitnek van mit javítania a Leverkusen elleni dupla fiaskó után, és fordított szereposztásban, Lisszabonban jól vizsgázott a Benfica ellen.
Arsenal-Dortmund X Az Arsenalnak vajmi kevés esélye maradt az első helyre, és az iksszel is biztos második.
Feyenoord-Sevilla X 0-0. A rotterdamiak egy hónapja nem kaptak gólt.
Sparta Praha-Napoli 1 A csehek nem akarják, hogy az YB otthonában dőljön el a sorsuk, a Napolira viszont nehéz bajnoki vár a hétvégén, inkább a végén húzhatja be a továbbjutást a San Paolóban, a Slovan ellen.

Van egy tipped? Fogadj ITT!

RÓKAKOMA (NAPI TUTI)
CSZKA Moszkva-Roma 2 A CSZKA zsinórban három bajnoki vereséget tett a City elleni négy pont mellé, a Roma az 5-1 után újra megveri.
Man. City-Bayern München X A Citynek borzasztóan kell a pont, de a BL-ben képtelen alkotni, a bajoroknak már szinte mindegy.
Schalke-Chelsea 2 A Chelsea bosszút áll az első meccsért, bizonyítva, mennyivel jobb csapat halvány ellenfelénél, hiába Di Matteo.
Zenit-Benfica X A Zenit szokás szerint képtelen felnőni a várakozásokhoz, a Benfica sem az igazi, de egy döntetlenre jó lesz.
Arsenal-Dortmund 1 Csak a szenvedő Arsenalnak maradt tét, a Dortmundnak a bajnokság a cél az ősszel, és Reus megint kidőlt.
Feyenoord-Sevilla X A Feyenoord észhez tért a nyári megtépázásból, a Sevilla idegenben sebezhető és esélyes, hogy tartalékos lesz.
Sparta Praha-Napoli 1 Hiába rangadó, a Napolinak inkább a Sampdoria lehet a lényeg, és kikaphat, ahogy a Young Boys otthonában is.

Van egy tipped? Fogadj ITT!