Real-karácsony Neymarral

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 7. 14:17
Ahogy arra számítani lehetett, a Real Madridban folytatja pályafutását a Santos elképesztő tehetsége, Neymar, de nem a nyári, hanem a téli átigazolási időszakban vált klubot - írja a Marca, amely azt állítja, a jövő héten bejelentik az üzletet a királyi gárda hivatalos honlapján.


Vége a Neymar-sagának, legalábbis a fővárosi lap szerint. Már június 14-én robbant a bomba, akkor Ernesto Bronzetti, egy befolyásos játékosmenedzser jelenetette be, hogy a Real lecsapott a brazil tinisztárra a háttérben. Ötéves szerződésről szóltak a hírek (évi 2 millió eurós fizetéssel), tobábbá arról, hogy a klub megkapná a 45 millió eurós kivásárlási árat.

Nagyon úgy tűnik, hogy valóban megköttettik az üzlet, csak nem nyáron, hanem télen. A Real már most nagy szüksége lett volna a technikás csatárra, ám végül eleget tesz a kérésének, és megvárja a decemberi klubvilágbajnokságot, csak azután hozza el Santos legjobbját. A Marca már azt is tudni véli, hogy két nappal a torna után, december 20-án csatlakozik a királyiakhoz a sztár, azaz a Karácsonyt már madridi mezben tölti...

A hivatalos bejelentés a jövő hétre várható.

Ezzel mindenki jól járna, a Real megszerezné a földkerekség egyik legnagyobb tehetségét, a Santos pedig a bajnokság végéig megtarthatná Neymart, aki megkapja az esélyt, hogy már idén csúcsra érhessen a klubfutball világában. Luis Álvaro de Oliveira azzal kampányolhat a novemberi elnökválasztásra, hogy az övé lehet a világ legjobb csapata, Neymarral a soraiban.

A Realnak addig kell egy átmeneti megoldás a csatárposzra, a jelek szerint Emmanuel Adebayor lesz az.