Rajczi Péter számára véget ért az idény

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 11. 08:07
Idejekorán ért véget a 2008-2009-es labdarúgó szezon Rajczi Péter számára, az Újpest rutinos, válogatott, gólerős támadójának eltörött az egyik lábujja, ezért a folytatásban kénytelen a lelátóról szurkolni társainak. A sérülésről az ujpesfc.hu internetes oldal számolt be.


Eddig sem volt túl könnyű helyzetben a bajnoki aranyéremre hajtó, jelenleg második helyen álló lila-fehér alakulat, hiszen a bajnokság vége előtt három fordulóval ötpontos a hátrányuk a listavezető Debrecennel szemben. Rajczi kiválása érzékeny veszteség a Megyeri útiak számára.

A csatár kezdőként lépett pályára Pakson, az Újpest legutóbbi, szombati bajnokiján, ám fertályóra múltán cserét kért. Saját elmondása szerint nem szándékos rúgást kapott a lábára, bár lábujja eltörött, cipője szétszakadt. Vajon mi lett volna a következménye annak, ha szándékosa rúgják meg?

A vasárnapi orvosi vizsgálat aztán kimutatta a törést, amelyet nem kellett műteni, ám így is rögzítőkötést kapott rá, amelyet három hétig viselnie kell, legfeljebb a nyári felkészülés elejére lehet ismét százszázalékosan terhelhető.

Az Újpest 1-0-ás félidei vezetés után 3-1-es vereséget szenvedett Pakson.