Priskin-góllal jutott tovább az Ipswich!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 22. 11:15
Az angol Ligakupa 3. fordulójában az Ipswich Town 2-1-re nyert a Millwall ellen, a kezdőcsapatba jelölt Priskin Tamás góllal vette ki a részét a sikerből. Gera Zoltán szintén kezdő volt a Fulham csapatában, amely a Stoke otthonában szenvedett vereséget.


Az angol Ligakupában az Ipswich ezúttal Priskin Tamással a kezdőcsapatban állt fel, míg Fülöp Márton a cserepadon kapott helyet a Millwall ellen.

A magyar válogatott támadó, akit a 61. percben cseréltek le, a 23. percben egy fejes góllal szerzett vezetést az Ipswichnek. A 45. percben McAuley találatával a vendégek megduplázták előnyüket, s bár a Millwall a fordulás után szépített, Priskinék továbbjutottak.

A Gera Zoltánnal felálló Fulham a Stoke City vendégeként kapott ki 2-0-ra, és búcsúzott a sorozattól, a magyar támadó végigjátszotta a kupameccset. Bogdán Ádám szintén kezdő volt a Boltonban, amely a Burnley otthonában lépett pályára, és szenvedett 1-0-ás vereséget.

A német bajnokság 5. fordulójában újra nyert a listavezető Mainz, amely ezúttal a Köln csapatát győzte le 2-0-ra. A Mainz együttesében Szalai Ádám végigjátszotta a találkozót.

A spanyol élvonal 4. fordulójában az Osasuna hazai pályán 3-1-re verte a Real Sociedadot, ezzel megszerezte szezonbeli első győzelmét. A hazai együttesben Vadócz Krisztián a cserepadon kezdett, és a 82. percben lépett pályára.

Ligakupa, a 3. forduló eredményei:
Tottenham-Arsenal 1-4 (hossz. után)
Birmingham-Milton Keynes Dons 3-1
Brentford-Everton 1-1 (11-esekkel: 3-2)
Burnley-Bolton 1-0
Millwall-Ipswich 1-2
Peterborough-Swansea City 1-3
Portsmouth-Leicester 1-2
Stoke City-Fulham 2-0 (Gera Zoltán a vendégek kezdőjében volt)
Sunderland-West Ham United 1-2
Wolverhampton-Notts County 4-2 (hossz. után) 
Szerdai párosítások:
20.45:
Aston Villa - Blackburn     
Chelsea - Newcastle - ÉLŐben a SportHíradón!
Scunthorpe - Manchester United - ÉLŐben a SportHíradón!    
Wigan - Preston     
21.00:
Liverpool - Northampton - ÉLŐben a SportHíradón! 
West Brom - Manchester City - ÉLŐben a SportHíradón! 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az Arsenal kiontotta a Tottenham vérét!
GÓLVIDEÓK! 1-1-es rendes játékidő után, a hosszabbítás első félidejében szerzett három góljával végül 4-1-re verte meg az Arsenal idegenben a városi rivális Tottenhamet az angol labdarúgó Ligakupa 3. fordulójában. Lansbury...
Tovább a teljes cikkhez »