Pornófilm volt a játékosok prémiuma

Szerző: shLétrehozva: 2008. november 21. 15:17
Különös ajándékkal kedveskedett prémium gyanánt a dán labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Köbenhavn játékosainak a főszponzor. A koppenhágai együttes stadionjának tulajdonjogát birtokló BN Agentur ugyanis a cég két legújabb pornófilmjét adta minden futballistának, miután azok legyőzték a Midtjylland gárdáját.


 

A hétvégi fordulóban a korábban Rabóczki Balázst is foglalkoztató FC Köbenhavn a jelenleg negyedik helyen álló Midtjylland otthonában vendégszerepelt, és magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott.

Az egy ponttal a listavezető Odense mögött álló koppenhágaiak ezután a siker után nem csak pénzben kapták meg a prémiumukat, ugyanis a főszponzor különös ajándékkal kedveskedett nekik.

A BN Agentur nevű cég néhány éve vállal szerepet a futballban, többek között azzal segítik a koppenhágai együttes mindennapjait, hogy ők tartják fent a hazai pályának számító Parkstadiont.

Akkoriban nagy port vert fel az ügy, hiszen Flemming Östergaard elnök miattuk felbontotta a Carlsberggel a főszponzori szerződést. A BN Agentur azonban nem a sportban szerzett magának igazán hírnevet, hanem a pornóiparban.

Ezek után az edzésre igyekvő futballistákat fejenként két kazetta várta az öltözőben, amelyen a cég legújabb filmjei találhatóak. A boldog szponzor ugyanis így tolerálta a fiúk remek teljesítményét.

„Igen, valóban megkapták a játékosok a legújabb filmjeinket” – nyilatkozta Peter Jensen, a BN Agentur egyik vezetője.

Vajon mit kapnak majd a koppenhágai futballisták, ha esetleg bajnokságot nyernek?