Palermo: 45 milliós csomag futott be

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 19. 18:08
Egyre csak folytatja találgatós játékát a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini, aki legfrissebb nyilatkozatában arról beszélt, hogy 10 napon belül eldőlhet Javier Pastore sorsa, akiért egy 45 millió fontos ajánlat futott be.


Bár korábban a Chelsea-ről és annak sikertelen ajánlatáról beszéltek a legtöbbet, miután a 22 éves argentin kijelentette, inkább maradna a Serie A-ban az Inter és a Roma neve került elő.

Ehhez képest most a szicíliaiak első embere azt állítja, egy Itálián kívüli csapattól jött a megkeresés, amelyben egy nagy összeg, egyben árengedményre való kérelem szerepelt.

„Egy nagy csapat felől hallottam hétfőn, egy olyanról, amely nem olasz és kulcsszerepet játszik az európai futballéletben. A sportigazgatóval beszéltem, és mondtam neki, hogy Pastore ügynökét keresse az ügyben" – mondta Zamparini a Radio Radiónak.

„Akivel tárgyaltam egyben arra kért, engedjem a futballista árát 50-ről 45 millió euróra, amire azt válaszoltam, csak pénzt fogadok el, játékoscserében nem vagyok benne" – avatott be a részletekbe a Palermo elnöke.

„A Roma jobban teszi, ha siet, mert szerintem a történet tíz napon belül lezárul. Egyelőre részükről egyáltalán nem hallottam, pedig milyen szép lenne, ha Pastore Olaszországban focizna tovább" – hangzott a fővárosiaknak címzett ajánlólevél.

Már csak egy kérdés maradt, melyik volt az a titokzatos friss érdeklődő?