O’Shea is aláírt a Sunderlandhez

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 7. 19:27
Wes Brown után John O’Shea is a Sunderlandbe szerződött a Manchester Unitedtől, adta hírül a Vörös Ördögök honlapja. Az ír védő szintén négy évre írt alá a Stadium of Lightban, az átigazolás összegét nem hozták nyilvánosságra. Darron Gibson rövidesen ugyanezt az utat járhatja be.


A Man. United január óta sorra veszíti el legendáit: Gary Neville, Edwin van der Sar és Paul Scholes visszavonult, Wes Brown pedig a Sunderlandhez szegődött csütörtökön – akárcsak John O’Shea.

Az ír védő a kevés játéklehetőség miatt állt tovább, négy évre kötelezte el magát a Fekete Macskákhoz, ismeretlen összegért.

O’Shea 1998-ban szerződött az Old Traffordra, ahol a kezdeti szárnypróbálgatások után szinte az összes létező trófeát begyűjtötte, a Premier League-, Bajnokok Ligája- és FA-kupa-cím mellett klubvilágbajnoki elsőséget is ünnepelhetett.

A 30 éves játékost azonban állandó sérülések hátráltatták, többek között ezért is döntött amellett, hogy máshol is kipróbálja magát. Sir Alex Ferguson jó szívvel gondol majd vissza rá.

„Alázatosan szolgálta a klubot egészen azóta, hogy majd’ egy évtizede betört a csapatba. Sokoldalúsága, higgadtsága és elkötelezettsége miatt valamennyi United-drukker hálával tartozhat neki” – méltatta az MU menedzsere.

„John rengeteg címet nyert – és valamennyit megérdemelte. Örülök neki, hogy olyan klubot talált, ahol megkaphatja a kellő játéklehetőséget.”

O’Shea mellett Phil Bardsleynek, Kieran Richardsonnak, Fraizer Campbellnek és Brownnak is van manchesteres múltja a Fekete Macskáknál, míg Danny Welbeck kölcsönben szerepelt Sunderlandben az előző szezonban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Wes Brownt vitte a Sunderland, plusz...
Wes Brown elkelt! A Sky Sports úgy tudja, hogy John O'Shea is Sunderlandben tartózkodik, ahol orvosi vizsgálaton vesz részt. A Manchester United védekező középpályásán kívül Darron Gibsonra is szemet vetettek a Fekete...
Tovább a teljes cikkhez »