Neuer szerint kudarcot vallott a Bayern

Szerző: SHLétrehozva: 2012. május 20. 13:31
Szombat este a Chelsea tizenegyesekkel legyőzte a Bayern Münchent annak otthonában, az Allianz Arénában. Manuel Neuer, a németek kapusa elismerte, hogy kudarcot vallottak.


 

A Chelsea szombat este 1-1-es rendes játékidő és hosszabbítás után büntetőpárbajban legyőzte a Bayern München gárdáját, így története során először szerezte meg az első számú európai kupasorozat serlegét.

Manuel Neuer, a Bayern München fiatal kapusa hős lehetett volna, hiszen nemcsak védett, hanem rúgott is egy tizenegyest. A végén Didier Drogba büntetőjét azonban nem tudta fogni, így a saját stadionjukban veszítették el a Bajnokok ligája-döntőt.

"A vereség mindig fáj, de ez az a pillanat, amikor üresnek érezzük magunkat - mondta Neuer a meccs után az újságíróknak. - Tényleg fogalmunk sincs, hogyan történhetett meg mindez. Egy kis szerencse kellett volna. Nagyon hittünk abban, hogy itthon tartjuk a kupát. Most alig jutok szóhoz."

A kapus elmondta, azért is fájdalmas ez az egész, mert nem lehet tudni, mikor jutnak BL-döntőbe még egyszer. "Százhúsz percig mi voltunk a jobbak, akkor is, mikor 1-0-ra mentünk, egészen a büntetőkig. Fél kezünkben már ott volt a kupa, ezért is fáj annyira."

"Most mindenki lehajtott fejjel csak a saját gondolataival van elfoglalva, így azt hiszem értető, hogy nem beszélgetünk sokat. Mindannyian tudjuk, hogy hibáztunk." Manuel Neuer elismerte: kudarcot vallottak, ezért volt ilyen katasztrofális az öltözői hangulat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
BL-döntő - Az edzők reakciója
Roberto Di Matteo, a győztes Chelsea vezetőedzője a szerencséről, Jupp Heynckes, a Bayern München mestere pedig a kihagyott lehetőségekről beszélt azt követően, hogy az angol együttes szombat este, a bajor fővárosban 11-esekkel...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Schweinsteiger sokkot kapott
A Chelsea legyőzte a Bayern Münchent a Bajnokok Ligája szombati döntőjében, az európai sajtó pedig sokféleképpen tálalta az eredményt. Az olaszok Di Matteóra hegyezték ki, az angolok Didier Drogbára, a németek az igazságtalan...
Tovább a teljes cikkhez »