„Nem zavar Forlán, mennék az Interhez”

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 16. 14:13
Quique Sánchez Florest, az Atlético Madrid korábbi edzőjét, Diego Forlán egyik "esküdt ellenségét" is megkereste az Inter, amelynél napirenden lehet az edzőváltás, ha nem sikerül legyőzni a hétvégi bajnokin a Romát.


Gian Pero Gasperini első három tétmeccsét elveszítette az együttessel, s háromvédős taktikájával sem aratott nagy sikert a szurkolóknál és a vezetőségnél. Massimo Moratti elnök egyelőre kitart mellette, de egy újabb vereség után nem biztos, hogy egy asztalra csapással megúszná a Genoa korábbi trénere.

Moratti mindenre fel van készülve, listája elég hosszú, először Ranieri, és Delio Rossi neve merült fel, de olyan edzőfejedelmek, mint Capello, Ancelotti, vagy Inter-legendák, mint Figo vagy Baggio is esélyesek a posztra.

A legfrissebb hírek szerint Quique Sánchez Flores is ajánlatot kaphat a fekete-kékektől:

„Igen, valóban bejelentkeztek Jorge Mendesnél (QSF ügynöke, a szerk.). Ha hívnak, nem fogom visszautasítani az Intert, még akkor sem, ha Forlán ott játszik“ - nyilatkozta az edző a Marca TV-nek.

Forlán és Flores viszonya az elmúlt szezonban nagyon megromlott, az edző arra utalt, éppen az Inter elleni, tavalyi Szuperkupa-győzelem után szaladt el a ló a 2010-es vb sztárjával. Állítólag hónapokon keresztül nem is néztek egymás szemébe. Flores a szezon vége felé kényszerült távozásra.

Az uruguayi Interhez igazolása már eddig sem egy sikertörténet, az olaszok benevezték a Bajnokok Ligájára, de később tudták meg az UEFA-tól, hogy nem jogosult a játékra, mert az Európa-liga-selejtezőben már pályára lépett.