„Nem örülök, mert az Inter nem olasz!”

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 17. 16:43
Nem tud felhőtlenül örülni az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marcello Lippi annak, hogy a talján bajnok taktikus játékkal kiütötte a Chelsea-t a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Az indok: az Internazionale nem olasz csapat!


A világbajnok edző kritikus szemmel vizsgálta az Intert, mi több, elgondolkodott azon is, hogy az olasz labdarúgás bajban van-e. A Serie A zászlóshajójára pedig nem tud igazán felnézni, hiszen alig van benne talján futballista.

„Krízisben van az olasz foci? Nézzük meg ezt az Intert. Egyetlen olasz sem volt a Chelsea ellen, Marco Materazzi is csak a kilencvenkettedik perc után állt be. Még az edző sem olasz. Labdarúgásunkról egyedül a válogatott, a Palermo, a Genoa és a Chievo játéka alapján tudnak véleményt formálni az emberek.”

Persze az Inter példája nem egyedülálló a világon, elég csak az Arsenalra, vagy korábban a Chelsea-re és a Cottbusra gondolni.

Az Inter pénteken kap ellenfelet, a BL sorsolás délben kezdődik, a SportHíradó pedig ÉLŐben közvetíti. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho háborút nyert a Chelsea ellen
A José Mourinho vezette Internazionale kettős győzelemmel jutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, miután Samuel Eto'o góljával Londonban is megverte a portugál edzőfejedelem egykori csapatát, a Chelsea-t. A labilis idegzetű...
Tovább a teljes cikkhez »