„Nem becsült meg a Real Madrid”

Szerző: SHLétrehozva: 2012. március 23. 12:04
Robinho arra panaszkodott, a Real Madridnál mostohán bántak vele utolsó ott töltött szezonjában, és keserű szájízzel hagyta el a Fehér Házat. Cristiano Ronaldo is szerepet játszott abban, hogy mennie kellett a brazil támadónak.


 

Robinho 2005 nyarán intett búcsút a Santosnak a Real Madrid kedvéért, de utólag felemás érzései vannak a spanyolországi kalandról.

„Volt ott néhány jó pillanatom, de a távozásom csalódás volt. A Real meg akart venni valaki mást (Cristiano Ronaldót), és hirtelen már nem érdekeltem” – nyilatkozta egy brazil honlapnak.

„Nagyon sajnálom, ahogy elmentem a Madridtól, de a szurkolók nem mindig értik, mi történik pontosan. Nem éreztem, hogy megbecsült volna a klub, nem volt maradásom.”

Robinho három idényt húzott le a Bernabéuban, ahol majd’ minden negyedik bajnokiján betalált, mutatója 25 gól 101 mérkőzésen.

A játékos 2008-ban fogadta el a Manchester City ajánlatát, majd 2010 nyarán igent mondott a Milannak, amellyel olasz bajnokságot és Bajnokok Ligáját nyerne a tavasszal.

Címkék: Robinho